Syd- och Central America

High school i Syd- och Central America

I de latinamerikanska länderna finns en otrolig mångfald av människor, kulturer, mat och livsstil. Men de är alla passionerade, vänliga och välkomnade människor som får dig att känna dig hemma och kommer att behandla sig som en del av familjen. Om du letar efter ett bra ställe att göra ett utbyte, förbättra din spanska och ha en otrolig kulturell upplevelse behöver du inte leka längre!

Du kan göra ett utbyte i antingen Argentina eller Costa Rica, två länder som erbjuder mycket olika men lika oförglömliga upplevelser. Argentina är en livlig blandning av europeiska och latinamerikanska kulturer med fina stadsgator i Buenos Aires, gauchokultur i Pampas och robusta glaciärlandskap i Patagoninen. Costa Rica är ett tropiskt paradis med djupa regnskogar, perfekta sandstränder, aktiva vulkaner och spektakulära djurliv. Vilken plats kommer du kalla ditt hem?

Omdömen

Beställ vår broschyr!

Läs allt om STS High School, om våra destinationer och din tid utomlands som kommer bli ditt livs äventyr! Fyll i formuläret nedan så skickar vi vår digitala broschyr till dig.

Kontakta oss