För studenter 14–18 år
Få dina svar på ett informationsmöte

Allt du behöver veta

Funderar du på att åka på ett high school-utbyte utomlands, i en termin eller kanske ett helt skolår? Har du frågor och funderingar? Vi har svaren. En riktigt bra start är att anmäla dig till ett informationsmöte.

Träffa oss, personligen eller online

Du kan träffa oss ansikte mot ansikte på utbildningsmässor, öppna hus och event. Eller så kan du träffa oss på nätet, på ett informationsmöte online. Du ser dem i listan här nedan. Oavsett vilket kommer du att träffa experter från STS och ofta även tidigare utbytesstudenter. Ibland har vi dessutom representanter från skolor på våra olika destinationer med.

Du får alla fakta du behöver om programmen. Du kommer att bli inspirerad, lära dig massor och få chansen att ställa alla dina frågor och få svar på dem. Det är en bra idé att ta med dina föräldrar. Dina syskon och vänner är också välkomna! Och naturligtvis är alla möten kostnadsfria.

Eller kan du kanske inte vänta?

Har du frågor redan i dag, och vill ha svar direkt? Vi finns här och väntar på ditt samtal. Tveka inte att starta en chatt, ringa oss på 0771 - 20 20 40 eller skicka ett e-postmeddelande till customercare@sts.se. Boka en tid för ditt eget personliga infomöte, med hjälp av Facetime, Teams eller den digitala plattform du gillar bäst.

Och kom ihåg, detta kan vara början på den bästa tiden i ditt liv!