För studenter 14–18 år
Ditt high school-äventyr börjar här

Åk på utbytesår med STS Education!

Är du mellan 14 och 18? Vill du uppleva ett annat land, prova nya saker, möta nya människor och få internationella vänner för livet? Och dessutom bli riktigt bra på ett annat språk? Då ska du åka på ett utbytesår och vara med om ditt livs upplevelse!

Du bor och studerar i ett annat land i 3–10 månader. Du lär känna en annan kultur, får ökad förståelse för världen och kommer få en plats som du kallar ditt andra hem. Du kommer skapa minnen för livet men även växa som person, bli mer självständig och få ett ökat självförtroende. Detta ger dig värdefulla fördelar inför framtida studier och karriär. Att genomföra gymnasiestudier utomlands är ett stort beslut, men vi lovar att det kommer vara det bästa beslutet i ditt liv.

Så här går din ansökan till

Anmäl dig till ett infomöte

Ladda ner vår broschyr!

Läs allt om STS High School, om våra destinationer och din tid utomlands som kommer bli ditt livs äventyr! Fyll i formuläret nedan så kommer det ett mejl med vår digitala broschyr till dig.

Välj mellan Classic och Select

Din framtid är i dina händer och ett utbytesår är en språngbräda till att nå din fulla potential. Som utbytesstudent med STS Education kan du välja mellan Classic och Select beroende på vad du har för önskemål. Läs mer om våra 20 olika destinationer för Classic eller läs mer om USA, Kanada, Australien, Nya Zeeland, Storbritannien och Irland där du även kan välja Select.

Vill du veta mer? Kontakta oss! Men kom ihåg, oavsett vad du väljer kommer ditt utbytesår bli det bästa året i ditt liv!

Ditt livs äventyr med STS Education vid din sida

Ingen förbereder dig bättre för dina studier utomlands än STS Education. När du reser med oss får du full support före, under och efter utbytesåret. Vi har lång erfarenhet med att organisera High School-utbyten runt om i världen, och vi arbetar med engagerade skolor och medarbetare för att se till att varje resa blir så bra den bara kan bli. Men vad som gör oss till ditt bästa val är att vi verkligen älskar vad vi gör. Vi har passion för resor och kulturella utbyten, och många av oss har själva erfarenhet av att studera utomlands. Vi vet vad du vill ha ut av ditt utbytesår, vi vet vad du behöver för att det ska bli lyckat och vi vet hur vi ska göra för att det ska bli en oförglömlig upplevelse. Vi hjälper dig med alla steg på vägen, så låt oss ta det första steget tillsammans.