För studenter 14–18 år
Ditt high school-äventyr börjar här

Bli utbytesstudent med STS Education

Du som är mellan 14–18 år kan plugga utomlands som utbytesstudent under en eller två terminer och vara med om ditt livs äventyr!

Att resa är bland det roligaste du kan göra i livet, du får chansen att testa nya saker och uppleva vackra platser. Men att åka på ett utbytesår är mycket mer än så, du får ett andra hem. Du lär känna en helt ny plats, kommer nära en annan kultur och lär känna människor från andra delar av världen. Du lär dig saker om dig själv som inte hade varit möjligt under kortare resor eller semestrar. När du pluggar utomlands som utbytesstudent får du inte bara uppleva det fantastiska med att resa, du kommer även växa som person och som världsmedborgare, studera en internationell utbildning, lära dig nya saker och få ett ökat självförtroende.

JUST NU! Möt oss personligen i Göteborg den 21 oktober kl 15:00. Träffa våra medarbetare, både från USA och Norden, för att höra dem berätta allt du vill veta om ett utbytesår med STS i USA. Läs mer och anmäl dig här!

Välj mellan Classic och Select

Din framtid är i dina händer och ett utbytesår är en språngbräda till att nå din fulla potential. Som utbytesstudent med STS Education kan du välja mellan Classic och Select beroende på vad du har för önskemål. Läs mer om våra 20 olika destinationer för Classic eller läs mer om USA, Kanada, Australien, Nya Zeeland, Storbritannien och Irland där du även kan välja Select.

Vill du veta mer? Kontakta oss! Men kom ihåg, oavsett vad du väljer kommer ditt utbytesår bli det bästa året i ditt liv!

Yay, we’re on TikTok!

Anmäl dig till ett infomöte

Beställ vår broschyr!

Läs allt om STS High School, om våra destinationer och din tid utomlands som kommer bli ditt livs äventyr! Fyll i formuläret nedan så skickar vi vår digitala broschyr till dig.

Ditt livs äventyr med STS Education vid din sida

Ingen förbereder dig bättre för dina studier utomlands än STS Education. När du reser med oss får du full support före, under och efter utbytesåret. Vi har lång erfarenhet med att organisera High School-utbyten runt om i världen, och vi arbetar med engagerade skolor och medarbetare för att se till att varje resa blir så bra den bara kan bli. Men vad som gör oss till ditt bästa val är att vi verkligen älskar vad vi gör. Vi har passion för resor och kulturella utbyten, och många av oss har själva erfarenhet av att studera utomlands. Vi vet vad du vill ha ut av ditt utbytesår, vi vet vad du behöver för att det ska bli lyckat och vi vet hur vi ska göra för att det ska bli en oförglömlig upplevelse. Vi hjälper dig med alla steg på vägen, så låt oss ta det första steget tillsammans.

Gå på High School i ett annat land

Det finns oändligt många fördelar med att åka på ett High School-utbyte till ett annat land. Att studera utomlands kommer ge dig enorma fördelar inför framtida studier och skapar fantastiska karriärmöjligheter. Att uppleva en ny kultur på djupet kommer öppna ditt sinne och ge dig en ny förståelse för världen. Du kommer lära dig nya saker, bli mer självständig, få ett ökat självförtroende och upptäcka nya saker hos dig själv. Du kommer träffa nya vänner och skapa minnen för livet, och du kommer få en plats som du kallar ditt andra hem. I många fall får du även chansen att bli flytande på ett annat språk. Att åka på ett High School-utbyte är ett stort beslut, men vi lovar att det kommer vara det bästa beslutet i ditt liv. Läs mer om hur en ansökan går till.