För studenter 14–18 år
Inspireras av våra studenter!

Våra utbytesstudenter berättar

Hur är det egentligen att åka på high school-utbyte? Det finns ingen som vet eller kan förklara bättre än de som har upplevt äventyret själva. Så därför låter vi flera av våra elever ta över våra sociala kanaler som Instagram och TikTok, där de själva får berätta om hur de har det på sitt utbytesår. Där delar de med sig av sina tankar innan resan, tips på hur man ska packa, sina upplevelser under utbytesåret och mycket mer. Följ även hashtaggen #stseducation.

Vill du dela med dig av din resa?

Vill du också dela med dig av dina erfarenheter i våra kanaler? Skicka ett mejl till social.media@sts-education.com oavsett om du vill delta på Intagram eller TikTok så kanske blir det du som syns i våra kanaler nästa gång.

"STS har givit mig en oslagbar möjlighet i livet, som jag aldrig kommer ångra att jag tog. Genom mitt utbytesår växte jag så mycket som person och har fått vänner och en till familj för livet."

Rebecca Runfors Carlzzon, High School-elev i Texas, USA

"Jag var supernervös när jag fick min placering eftersom staden jag skulle till ligger i mitten av ingenstans, men när jag väl var där kunde jag inte ha kommit till ett bättre ställe!"

Kajsa Norman, High School-elev i Idaho, USA

Läs fler studentberättelser

Se fler videos