Bjud hem världen

Bli värdfamilj åt en utbyteselev

Förbättra dina och din familjs språkkunskaper och lär känna en helt ny kultur - utan att ni behöver resa någonstans! Berika vardagen genom att bli värdförälder eller värdfamilj åt en härlig internationell gymnasieelev. Att vara värdfamilj är en meningsfull erfarenhet där du lär känna en annorlunda kultur och där du får en vän för livet, en vän du och din familj kommer skapa många fina minnen tillsammans med. Lär känna våra studenter och anmäl ditt intresse längre ner på sidan idag så berättar vi mer om hur det är att vara värdfamilj!

Bli lokal koordinator med STS?

Är du intresserad av att arbeta som vår förlängda arm och vara STS-representant i ditt lokala område? Som lokal koordinator, kommer du att ha regelbunden kontakt med och finnas till hands för en eller flera utbytesstudenter samt deras värdfamiljer och skolor. Rollen passar dig som har ett intresse för ungdomar och internationella möten. Uppdraget fungerar bra vid sidan av studier eller arbete. Fyll i och skicka in formuläret nedan så kontaktar vi dig.

Kontakta oss

Om du är intresserad av att bli värdfamilj eller lokal koordinator ring oss på 0771-202040, e-mail host@sts.se eller anmäl ditt intresse i dokumentet längre ner.

Anmäl dig till ett infomöte

Beställ vår broschyr!

Läs allt om att vara värdfamilj med STS, en tid som kommer bli ditt livs äventyr! Beställ vår broschyr nu så skickar vi vår digitala broschyr till dig.