Join the STS Team

Vi ger unga möjlighet att växa

Vi på STS Education Group arbetar med upplevelsebaserat lärande i form av språkresor och high school-utbyten. Vårt huvudkontor finns i Göteborg och vi har lokala kontor i bland annat Tyskland, Nederländerna, Polen, Schweiz, Österrike och Nya Zeeland.

Vi letar ständigt efter nya medarbetare som vill jobba i en snabbföränderlig bransch för att driva verksamheten framåt tillsammans med oss.

Du hittar lediga jobb på STS här

Gör din praktik på STS

Pluggar du på universitet eller yrkesutbildning och har praktikveckor under din utbildning? Vi tar gärna emot praktikanter på vårt huvudkontor i Göteborg under hela året, från ett par veckor till en hel termin. Här får du chans att vara en del av vår dagliga verksamhet och arbeta i ett internationellt klimat med exempelvis försäljning, marknadsföring och administration. Du måste vara över 18 år. Låter detta intressant?

Maila din förfrågan till welcome@sts.se så pratar vi vidare.

Bli lokal koordinator med STS

Är du intresserad av att arbeta som vår förlängda arm och vara STS representant i ditt lokala område? Som lokal koordinator kommer du att ha regelbunden kontakt med och finnas till hands för en eller flera utbytesstudenter samt deras värdfamiljer och skolor. Rollen passar dig som har ett intresse för ungdomar och internationella möten. Uppdraget fungerar bra vid sidan av studier eller arbete. Läs gärna vår intervju med Lucas som arbetat som lokal koordinator för STS flera gånger.

Fyll i din ansökan om att bli STS lokala koordinator här.

Bli ambassadör för STS

De bästa ambassadörerna för våra program är de som varit i väg och som älskade varje minut. Därför välkomnar vi ofta studenter som kommit hem att jobba hos oss som intervjuare eller representanter på informationsmöten, mässor och skolor. Våra ambassadörer organiserar egna event, intervjuar blivande utbytesstudenter, delar ut flyers eller tar tillsammans med sin familj emot en utbytesstudent som kommer till Sverige.

STS ambassadörsprogram ger dig som tidigare eller nuvarande STS-student möjligheten att dela dina erfarenheter med andra ungdomar. På så sätt hjälper du andra att ta steget mot att åka på ett eget äventyr. Tänk dig att få dela dina fantastiska upplevelser med andra och samtidigt jobba. Kan man ha ett bättre jobb?

Du väljer själv hur aktiv du kan och vill vara. Du kommer att kunna utveckla din sociala förmåga såväl som dina presentations- och organisationsförmågor. Du kommer ha kul samtidigt som du får värdefulla erfarenheter och meriter för framtiden.

Om du är intresserad av att bli ambassadör, skicka ett mejl till welcome@sts.se