Varför välja STS?

Du kommer att vara vår högsta prioritet!

Vi gillar att vara personliga. Vi känner våra studenter vid namn och kommer att följa dig på din resa från början till slut. Vi engagerar oss i din upplevelse, ditt välbefinnande och din framtid, och vårt mål är att hjälpa dig att nå din fulla potential.

Din resa är vår passion

Det här är inte ett jobb för oss - det är en passion, en livsstil. Nästan alla på STS har studerat eller arbetat utomlands. Vi gör det för att vi älskar det. Vi älskar hur det får dig att växa som person, hur det ökar din förståelse för andra kulturer och inte minst hur fantastiskt roligt du har på vägen! Och vi älskar att ge dig den upplevelsen.

Du kommer att vara trygg

Din säkerhet är avgörande för oss. Vi ser till att du känner dig stöttad och omhändertagen under hela din resa. Tillsammans med vårt globala nätverk av handplockade skolor, värdfamiljer, partners och lokal personal arbetar vi för att säkerställa ditt välbefinnande i varje skede. Vi tar hand om detaljerna så att du inte behöver göra det.

Du kan dra nytta av vår långa erfarenhet

Vi har funnits sedan 1958 och över 1 200 000 studenter har rest med oss sedan dess. Vi har förverkligat drömmar varje dag i över 60 år, så vi vet vad vi gör.

Student Stories

Kolla gärna in våra Student Stories också. Där kan du se hur våra studenter har haft det, eller följ oss på Instagram och TikTok för att få uppdateringar varje dag direkt från dem.