Om STS

Growth through education and cultural exchange

Sedan 1958 har vi erbjudit internationell utbildning i form av ungdomsresor och high school-utbyten världen över. Sedan 1958 när allt började har vi hjälpt nästan 1 200 000 studenter att upptäcka världen och utveckla sin personlighet under resans gång. Idag har vi kontor i 11 länder och har ett brett globalt nätverk av samarbetspartners, skolor, värdfamiljer och kollegor över hela världen.

Varför ska du resa med oss?

Vi erbjuder ett stort urval av destinationer, våra program har stor flexibilitet och vi har många års erfarenhet. Men vad är det som utmärker oss? Varför ska du resa med oss?

Vi är personliga

Vi följer dig på din resa från början till slut. Det är inte bara ett jobb för oss – det är en passion, en livsstil. Vi gör det för att vi älskar det. Vi engagerar oss känslomässigt i dina upplevelser, ditt välmående och din framtid, och det är viktigt för oss att hjälpa dig att nå din fulla potential.

Vi är trygga att resa med

Våra studenters trygghet är alltid vår högsta prioritet. Vi ser till att du känner att du får stöd och omsorg under hela din resa, och vi arbetar för att du ska må bra hela tiden. Vi tar hand om detaljerna, så att du slipper.

Vi lyssnar och bryr oss

Vi försöker ständigt hitta nya sätt att förbättra våra resor genom att lyssna på våra kunders önskemål, anpassa våra produkter till nya tider och tillgodose kraven hos våra alltmer äventyrslystna, flitiga och insiktsfulla unga resenärer.