Om STS

Det här är STS Education

1958 arrangerade vi världens första språkresa och ett helt nytt sätt att resa för ungdomar föddes. Sedan dess har över 1 200 000 studenter upplevt vår världs underverk genom att lära sig ett nytt språk och få den personliga tillväxt som kommer med kulturell förståelse. STS Educations breda utbud av tjänster och utbildningsprogram hjälper ungdomar att upptäcka världen på egen hand, med vårt stöd och vår trygga vägledning.

STS står för Student Travel Schools och är ett globalt ledande utbildningsföretag som erbjuder utbytesprogram på gymnasiet och språkresor. Vi har kontor i flera länder världen över och vårt globala nätverk av fantastiska skolor, kärleksfulla värdfamiljer, underbara internationella kollegor och professionella samarbetspartners växer för varje dag. Vi utforskar ständigt nya och innovativa sätt att göra våra elevers upplevelse ännu mer minnesvärd.

Vi strävar efter att kontinuerligt utveckla våra program för att förbli relevanta i en ständigt föränderlig värld och för att fortsätta ge unga människor möjlighet att växa genom utbildning och kulturellt utbyte. Våra program uppmuntrar studenterna att vidga sitt globala perspektiv och stärka deras förståelse för nya kulturer.

Mål, vision och mission

Genom att utveckla språkliga, sociala och kulturella färdigheter hjälper vi till att öppna dörren för ett utbyte av idéer, värderingar och övertygelser. Vi är övertygade om att en person som får rätt förutsättningar och möjligheter i livet växer och kan nå sin fulla potential. STS Education ger unga människor ett försprång i en alltmer konkurrensutsatt värld genom att lära sig ett språk utomlands, i ett land där det talas.

STS vision är: Genom expertis och globalt samarbete ska vi vara unga människors förstahandsval inom kulturutbyte och internationell utbildning.

STS mission är: Att stärka unga människors mognad genom utbildning och kulturellt utbyte.

STSs ackrediteringar och föreningsmedlemskap

Våra skolor och program har fått ett flertal ackrediteringar från internationellt erkända organisationer. Dessa ackrediteringar fungerar som garantier för att våra program uppfyller kvalitetsstandarder när det gäller hantering, resurser, miljö, undervisning, välfärd och vård. STS är också medlem i flera rese- och utbildningsföreningar, vilket innebär att vi stöds av ett pålitligt nätverk av partners i branschen.

alliance.png

Alliance

The Alliance fungerar som en samlad offentlig röst för internationella utbildningsutbyten och kulturella utbyten i USA.
www.alliance-exchange.org

CSIET.jpg

CSIET

Council on Standards for International Educational Travel (CSIET) är en ideell förening med uppdrag att garantera kvaliteten på internationella utbildningsresor och utbyten för ungdomar på High School-nivå. STS har varit medlem i många år.
www.csiet.org

nzcie-logo.png

NZCIE

STS är en inledande medlem av Nya Zeelands Council för interkulturell utbildning, som syftar till att främja internationell fred, förståelse och välvilja genom att hjälpa människor att utveckla de färdigheter som krävs för att leva i en globalt beroende och kulturellt mångfaldig värld genom att uppleva livet i ett annat land och samhälle. Medlemskapet i NZCIE är beroende av att vara ett godkänt EPO, som har undertecknat det New Zealand Ministry of Educations Code of Practice for the Pastrol Care of International Students och accepterar NZCIE-principerna för god praxis för interkulturell utbildning.
www.nzcie.org.nz