Discover You - in a new language
Discover you in a new language
Hitta din resa

Åk på språkresa med STS

Gör dig redo för ditt livs bästa sommar! Med STS Språkresor får du mycket mer än bara en språkresa. Du lär dig att vara självständig samtidigt som du kan känna dig trygg och säker med oss. Du blir bättre på ett språk genom att vara med på roliga aktiviteter, och du lär dig mycket om dig själv och om världen. Du får ett ökat självförtroende och träffar nya vänner, och tillsammans skapar ni minnen för livet.

På STS tror vi att övning ger färdighet och på kraften av kulturellt utbyte. Våra program erbjuder en unik möjlighet att träffa människor i din egen ålder från andra delar av världen på några av världens mest spännande platser. Där lär du dig ett nytt språk, är med om ett riktigt äventyr, får nya minnen och träffar nya vänner från olika länder och kulturer.

Anmäl dig till ett infomöte

Beställ kostnadsfri broschyr!

Beställ vår broschyr nu och läs allt om STS Språkresor, våra destinationer och tiden utomlands som kommer att bli ditt livs största äventyr!

Språkresor som passar alla

STS erbjuder språkresor för alla stilar och smaker. Engelska är det överlägset mest populära språket, och vi har resor och kurser på fantastiska platser runt om i världen där du kan förbättra dina språkkunskaper. Men självklart har vi flera andra språk att välja på. STS Språkresor är dessutom mycket mer än bara språkträning. Vi har äventyrsresor där du kan åka på spännande roadtrips eller åka till avlägsna tropiska öar där du kan träna yoga och surfa. På våra sportresor kan du åka på ridläger eller fotbollsläger tillsammans med andra idrottare, och på våra unika lifestyleresor får du möjlighet att slipa dina fotokunskaper eller spendera en hel vecka på stranden med sol och bad.

Förutom att förbättra dina språkkunskaper får du chansen att vara med på massor av spännande aktiviteter, allt från traditionella sporter som tennis, fotboll och beachvolleyboll till mer äventyrliga sporter som vindsurfing och dykning. Genom att lägga till STS Explorer Pass får du tillgång till extra utflykter och aktiviteter så du får ut det mesta av din språkresa.

Att resa med STS

Våra språkresor är noga utvalda och planerade så att du ska få ut det mesta av din tid utomlands. Våra erfarna ledare och personal är alltid tillgängliga för våra studenter och finns där både för trygghet och för vänskap – och ni kommer ha väldigt roligt tillsammans.

Med en bra blandning av lektioner, fritid och roliga events (för att inte nämna alla spännande utflykter) blir det aldrig en tråkig stund. Men det som verkligen gör våra språkresor så speciella är de kontakter du får under din resa, du knyter fantastiska band med andra studenter, med dina ledare, och med alla fascinerande platser ni utforskar.

Läs mer om alla resor med STS Språkresor och gör dig redo för ditt livs äventyr!