Språkresor 15–18 år
STS Language Travel – roliga och utvecklande språkresor sedan 1958
Discover you in a new destination
Hitta din resa

Ditt livs bästa sommar med STS språkresor!

Du som längtar efter att uppleva nya saker, träffa nya vänner och utvecklas som person - Gör dig redo för ditt livs bästa sommar!

Med STS Education språkresor får du mycket mer än bara en språkresa. Du får också utforska världen på ett roligt, tryggt och spännande sätt helt olikt vardagen hemma genom en massa roliga aktiviteter. Du bor och lever mitt i en annan kultur och tar del av ny mat, unika traditioner och hisnande platser samtidigt som du får språkträning genom interaktion med dina vänner, värdfamilj och ledare.

Våra språkresor erbjuder en unik möjlighet att träffa människor i din ålder från hela världen eftersom alla våra språkresor är internationellt mixade. Du kommer inte bara att lära dig ett nytt språk, du kommer också att skapa bestående minnen och knyta nya vänskapsband som stäcker sig över gränserna.

Anmäl dig till ett infomöte

Beställ kostnadsfri broschyr!

Beställ vår broschyr nu och läs allt om STS Språkresor, våra destinationer och tiden utomlands som kommer att bli ditt livs största äventyr!

Språkresor – som du vill ha det!

På STS Education har vi anordnat språkresor för ungdomar sedan 1958 och sedan dess har över 1 200 000 unga upptäckt världen – och sig själva – med våra resor. Varje år ser vi över vårt utbud och frågar våra studenter vad de helst vill uppleva. På så sätt ser vi till att hålla vår portfolio uppdaterad med destinationer och upplevelser som ligger rätt i tiden och som uppfyller de drömmar och mål som du som ung har. I år har vi anpassat utbudet efter era önskemål om större flexibilitet när det kommer till val av transport, längd på resan och aktiviteter som värnar om miljön – något vi tycker är fantastiskt!

Att resa med STS

För att du ska få ut så mycket som möjligt av din tid utomlands har vi en noga utvald blandning av aktiviteter, lektioner, fri tid och utflykter planerad varje dag under din språkresa. När du reser med STS Education ingår alla ordinarie aktiviteter och i de flesta fall alla måltider, men du står själv för resan till och från din destination. Transfer till och från flygplatsen eller tågstationen ombesörjs av dina ledare, bara du bokar mellan angivna tider. Vill du ha hjälp att boka har vi en partnerresebyrå som hjälper dig att hitta det bästa och mest prisvärda alternativet.

Läs mer om alla våra språkresor och gör dig redo för ditt livs äventyr!