Summer Academy
För dig mellan 10–19 år
+46 771-20 20 40
En värld av upplevelser
Boka innan 30 oktober - få ett presentkort
Boka nu
Hitta din resa

Upplev den bästa sommaren med STS!

Ta med din bästa vän eller åk själv och träffa massor av nya kompisar nästa sommar. Din resa inkluderar mer än bara lektioner och skola – den är fullspäckad med aktiviteter, utflykter, shopping, sightseeing och mycket mer! Du reser tillsammans med andra ungdomar och våra erfarna ledare. Häng med och upplev sommarens bästa äventyr tillsammans med STS! Boka nu – betala senare! Läs mer om våra räntefria avbetalningsplaner.

Det finns många fantastiska resmål att välja mellan. Kolla in vårt utbud, boka din resa och gör dig redo för årets bästa veckor. Vi ses i sommar!

1_Malta_Beach_Happy_42A4347_v2.jpg 1_Malta_Beach_Happy_42A4347_v2.jpg

Beställ vår kostnadsfria broschyr

Sport & Lifestyle, Adventure eller en klassisk språkresa? Ladda ner vår broschyr och bli inspirerad!

Vad säger tidigare elever?

Vad får du ut av en språkresa?

Nyheter 2018!

HÄRLIGA NYHETER – Allt ingår!

Ditt boende, samtliga aktiviteter, flygskatt och mycket mer ingår i priset för alla våra resor under 2018. Det har aldrig varit enklare att boka, och aldrig varit roligare att resa med oss! Du vet väl om att du även kan boka din resa idag och räntefritt delbetala din resa?

Vilket land vill du åka till?

Träffa oss

Åk på språkresa nästa sommar!
Online - 26 oktober
Åk på språkresa nästa sommar!
Göteborg - 26 oktober
Åk på språkresa nästa sommar!
Stockholm - 26 oktober
Åk på fotbollsresa nästa sommar!
Online - 30 oktober

Våra destinationer

Kampanj!

Malta

Malta
Från 18 995 kr

Boka innan 30/10 - få ett presentkort på H&M

Se våra destinationer här

Ridläger i Hastings

England
Roadtrip!

Coast to Coast

USA
Från 36 890 kr

Fotbollsresor

London och Madrid
Kampanj!

Brighton

England
Från 19 995 kr

E-post

1_Oxford_Christchurch_5150_2012.jpg 1_Oxford_Christchurch_5150_2012.jpg

Kontakta oss idag

Vill du veta mer om våra resor eller hitta resan som passar just dig bäst? Kontakta oss så hjälper vi dig!

8-Phone-Women-AdobeStock_118224614.jpg 8-Phone-Women-AdobeStock_118224614.jpg

Vi ringer upp dig

Om du har frågor eller vill att vi ska kontakta dig kan du lämna ditt telefonnummer, så ringer vi upp dig så fort som möjligt!


Frågor & Svar

 • Vad för slags språkresor finns det?

  En språkresa kan kombineras på olika sätt. STS-koncepten är:

  Classroom – på den här språkresan har du lektioner på förmiddagen eller eftermiddagen och roliga aktiviteter och utflykter under resten av dagen.. Den här resan kan kombineras med sportkurser (eller kurser i fotografering och mode) på flera av våra destinationer. För den här restypen erbjuder vi också intensivkurser och kurser som är särskilt utvecklade för personer med dyslexi.

  Läs mer om Classroom här

  Adventure – det här är en mycket populär språkresa som inte innehåller vanlig traditionell inlärning. Den här kursen är fylld av aktiviteter, utflykter och andra roliga saker. Vi erbjuder till exempel Coast to Coast – ett äventyr där vi åker genom 12 stater i USA och stannar vid många spännande platser.

  Läs mer om Adventure här

  Lifestyle – den här resan fokuserar på din favorithobby eller intresse. Om du till exempel gillar fotboll, fotografering eller surfing kan du kombinera det med en språkresa. Om du väljer Lifestyle kan du få ut det mesta av din språkresa genom att kombinera ditt intresse med engagerande och lärorika lektioner.

  Läs mer om Lifestyle här

 • Kan jag bo med min kompis?

  Absolut, vi placerar kompisar och syskon som vill bo i samma värdfamilj, samma gäller för boende på resort och campus. Det är dock väldigt viktigt att du meddelar oss om detta i god tid innan, gärna när du bokar din resa. Upp till fyra vänner eller syskon kan bo tillsammans.

  Läs mer under bokningsinformation

 • Hur bokar jag?

  Steg 1 - Välj Destination

  Steg 2 - Välj bland kurser och aktiviteter på ditt valda resmål.

  Steg 3 - Boka! 

  Psst! Du vet väl om att du även kan välja att räntefritt avbetala din resa? Se här

 • Hur ser språklektionerna ut?

  Det känns definitivt inte som de vanliga språklektionerna hemma. Våra lärare tar hänsyn till att du befinner dig i det land där språket talas. Vi gör olika gruppövningar och aktiviteter och allt sker tillsammans med dina nya vänner från hela världen. Dina läxor kan exempelvis vara att berätta för dina klasskamrater om middagen du och din värdfamilj hade igår kväll.

 • Kan vem som helst åka på en språkresa med er?

  Vi gör allt i vår makt för alla att kunna åka på sin drömresa. Det är därför viktigt att du informerar oss om du har några sjukdomar, allergier eller funktionshinder. Med den här informationen i åtanke kan vi hitta en lösning som passar dig perfekt. Vi har värdfamiljer som har erfarenheter när det gäller till exempel diabetes och allergier, och som är väl informerade när det gäller läkemedel, kost och olika livsstilar.

  Läs mer under bokningsinformation

 • Hur mycket kan jag lära mig?

  Eftersom du är omgiven av språket överallt – hemma, i skolan och på fritiden, lär du dig hela tiden. Det som du lär dig i klassrummet är bara en del av utbildningen. Du får även lära dig mycket när du övar språket efter skolan, när du umgås med din värdfamilj, när du shoppar eller när du köper glass.

  Läs mer om STS Progressive Learning