Summer Academy
För dig mellan 10–19 år
+46 771-20 20 40
Best Christmas Gift Ever
Använd koden BESTXMAS för att få 1500 kr rabatt!
Hitta din resa
Hitta din resa

Åk på språkresa med STS

Gör dig redo för ditt livs bästa sommar! Med STS Summer Academy får du mycket mer än bara en språkresa. Du lär dig att vara självständig samtidigt som du kan känna dig trygg och säker med oss. Du blir bättre på ett språk genom att vara med på roliga aktiviteter, och du lär dig mycket om dig själv och om världen. Du får ett ökat självförtroende och träffar nya vänner, och tillsammans skapar ni minnen för livet.

På STS tror vi att övning ger färdighet och på kraften av kulturellt utbyte. Våra program erbjuder en unik möjlighet att träffa människor i din egen ålder från hela världen, på några av världens mest spännande platser. Där lär du dig ett nytt språk, är med om äventyr, får nya minnen och vänner från olika länder och kulturer.

8-Phone-Women-AdobeStock_118224614.jpg 8-Phone-Women-AdobeStock_118224614.jpg

Vi ringer upp dig

Om du har frågor eller vill att vi ska kontakta dig kan du lämna ditt telefonnummer, så ringer vi upp dig så fort som möjligt!


1_Malta_Beach_Happy_42A4347_v2.jpg 1_Malta_Beach_Happy_42A4347_v2.jpg

Beställ gratis broschyr

Sport & Lifestyle, Adventure eller en klassisk språkresa?

Nyhet! E-sport i London

2018 hölls vår populära e-sportkurs på Malta. Sommaren 2019 går den i London.

18 december släpper vi kursen men du kan sätta upp dig på kö redan idag! Ring oss på 0771-202040 eller maila till welcome@sts.se.

Best Christmas Gift Ever

Åk på en språkresa och lär dig ett nytt språk, träffa nya vänner och upptäck världen. Vi har över 60 års erfarenhet av att anordna språkresor och vet att du kommer ha en helt fantastisk resa.

Använd koden BESTXMAS när du bokar din språkresa senast 6/1 2019 för att få 1500 kr rabatt!

Välj din destination

Roadtrip i USA

Coast to Coast

Åk på en roadtrip nästa sommar!
Påsklov 2019

Påsklovskurs på Malta

Nästa avresa!
Vloggar från LA

Isa och Nina i Los Angeles

Se stjärnornas vloggar från språkresan!
Sommar 2019

Konfirmationsläger på Malta

Fortfarande platser kvar!

Besök vår Instagram

Inspireras av studenternas egna bilder
Nyhet 2019

Vancouver

Upplev Kanada

Träffa oss

Julmingel med STS
Göteborg - 16 december
Språkresa till Malta på påsklovet
Online - 19 december
Informationsmöte om språkresor
Online - 10 januari
Informationsmöte om äventyrsresor
Online - 20 januari

Populära destinationer

Elevernas favorit

Malta

Från 19 695 kr
Koden BESTXMAS ger dig rabatt

Brighton

England
Från 18 895 kr

Sport, lifestyle, språk eller strandhäng?

Se våra destinationer här
Roadtrip-favorit

Coast to Coast

USA
Från 35 895 kr
Koden BESTXMAS ger dig rabatt

West Palm Beach

USA
Från 30 895 kr
Plugga spanska

Alicante

Från 29 895 kr
Sitt inte hemma på sommarlovet!

Upplev världen med STS

Hitta drömresan
Erfarna ledare

Vi har valt de bästa ledarna för dig!

Läs mer

Språkresor som passar alla

STS erbjuder språkresor som passar alla stilar och smaker. Engelska är det överlägset mest populära språket, och vi har resor och kurser på fantastiska platser runt om i världen där du kan förbättra dina kunskaper. Men självklart har vi flera andra språk att välja på. STS Summer Academy är dessutom mycket mer än bara språkträning. Äventyrsresor kan ta dig med på oförglömliga roadtrips eller till avlägsna tropiska öar där du kan träna yoga och surfa. På våra sportresor kan du åka på ridläger eller fotbollslägret tillsammans med andra idrottare, och på våra unika lifestyleresor får du chans att slipa dina fotokunskaper eller spendera en hel vecka med sol och bad på stranden.

Förutom att förbättra dina språkkunskaper får du chansen att delta i massor av spännande aktiviteter, allt från traditionella sporter som tennis, fotboll och beachvolleyboll till mer äventyrliga sporter som vindsurfing och dykning. Det är inte svårt att få ut så mycket som möjligt av din språkresa, genom att lägga till STS Explorer Pass får du tillgång till alla extra utflykter och aktiviteter under din resa.

Att resa med STS

Våra språkresor är noga utvalda och planerade så att du ska få ut det mesta av din tid utomlands. Våra erfarna ledare och personal finns alltid tillgängliga för våra studenter och finns där både när det kommer stöd till vänskap – och mycket skratt.

Med en bra blandning av lektioner, fritid och roliga events (för att inte nämna alla spännande utflykter) blir det inte en enda tråkig stund. Men det som verkligen gör våra språkresor så speciella är de kontakter du får under din resa, du knyter fantastiska band med andra studenter, med dina ledare, och med alla fascinerande platser ni utforskar.

Spana in vår katalog med alla Summer Academy-resor och gör dig redo för ditt livs äventyr!


8-Phone-Women-AdobeStock_118224614.jpg 8-Phone-Women-AdobeStock_118224614.jpg

Vi ringer upp dig

Om du har frågor eller vill att vi ska kontakta dig kan du lämna ditt telefonnummer, så ringer vi upp dig så fort som möjligt!


1_Malta_Beach_Happy_42A4347_v2.jpg 1_Malta_Beach_Happy_42A4347_v2.jpg

Beställ gratis broschyr

Sport & Lifestyle, Adventure eller en klassisk språkresa?

Frågor & Svar

 • Vad för slags språkresor finns det?

  Resan kan kombineras på olika sätt. STS-koncepten är:

  Språkresor – på den här språkresan har du lektioner på förmiddagen eller eftermiddagen och roliga aktiviteter och utflykter under resten av dagen.. Den här resan kan kombineras med sportkurser (eller kurser i fotografering och mode) på flera av våra destinationer. För den här restypen erbjuder vi också intensivkurser och kurser som är särskilt utvecklade för personer med dyslexi.

  Läs mer om Språkresor här

  Äventyrsresor – det här är en mycket populär språkresa som inte innehåller vanlig traditionell inlärning. Den här kursen är fylld av aktiviteter, utflykter och äventyr.

  Läs mer om Äventyrsresor här

  Sportresor – den här resan fokuserar på din favoritsport. Om du väljer Sportresor kan du få ut det mesta av din språkresa genom att kombinera ditt intresse med engagerande och lärorika lektioner.

  Läs mer om Sportresor här

  Lifestyleresor - den här resan fokuserar på din favorithobby eller om du bara vill åka iväg och få lite egen fritid.

  Läs mer om Lifestyleresor här

 • Hur ser språklektionerna ut?

  Det känns definitivt inte som de vanliga språklektionerna hemma. Våra lärare tar hänsyn till att du befinner dig i det land där språket talas. Vi gör olika gruppövningar och aktiviteter och allt sker tillsammans med dina nya vänner från hela världen. Dina läxor kan exempelvis vara att berätta för dina klasskamrater om middagen du och din värdfamilj hade igår kväll.

 • Kan jag bo med min kompis?

  Absolut, vi placerar kompisar och syskon som vill bo i samma värdfamilj, samma gäller för boende på resort och campus. Det är dock väldigt viktigt att du meddelar oss om detta i god tid innan, gärna när du bokar din resa. Upp till fyra vänner eller syskon kan bo tillsammans.

  Läs mer under bokningsinformation

 • Kan vem som helst åka på en språkresa med er?

  Vi gör allt i vår makt för alla att kunna åka på sin drömresa. Det är därför viktigt att du informerar oss om du har några sjukdomar, allergier eller funktionshinder. Med den här informationen i åtanke kan vi hitta en lösning som passar dig perfekt. Vi har värdfamiljer som har erfarenheter när det gäller till exempel diabetes och allergier, och som är väl informerade när det gäller läkemedel, kost och olika livsstilar.

  Läs mer under bokningsinformation

 • Hur mycket kan jag lära mig?

  Eftersom du är omgiven av språket överallt – hemma, i skolan och på fritiden, lär du dig hela tiden. Det som du lär dig i klassrummet är bara en del av utbildningen. Du får även lära dig mycket när du övar språket efter skolan, när du umgås med din värdfamilj, när du shoppar eller när du köper glass.

  Läs mer om STS Progressive Learning

 • Hur bokar jag?

  Steg 1 - Välj Destination

  Steg 2 - Välj bland kurser och aktiviteter på ditt valda resmål.

  Steg 3 - Boka! 

  Psst! Du vet väl om att du även kan välja att räntefritt avbetala din resa? Se här

Öppet må–to 9–19, fr 9–17 Mer information

Besök oss
STS Education AB Göteborg
Kyrkogatan 48 – NK-huset
411 08 Göteborg
STS Education AB Stockholm
Kindstugatan 1
111 31 Stockholm

© STS Education AB 1958–2018