Språk- och ungdomsresor 13–19 år
Boka ditt äventyr för sommaren 2022 nu
Discover you in a new destination
Hitta din resa

Not your ordinary Språkresa

Du som längtar efter att uppleva nya saker, träffa nya vänner och utvecklas som person - Gör dig redo för ditt livs bästa sommar!

Med STS kan du utforska världen på ett roligt, tryggt och spännande sätt helt olikt vardagen hemma. Du träffar andra ungdomar från hela världen, eftersom alla våra ungdoms- och språkresor är internationellt mixade. Du bor och lever mitt i en annan kultur och tar del av ny mat, unika traditioner och hisnande platser.

Vi tror starkt på att du lär dig mest genom upplevelser och därför kan du själv välja hur stor del av din resa som ska handla om direkt språkundervisning. Vi har allt från traditionella språkresor till England och Malta, till sport- eller äventyrsresor där du får språkträning genom interaktion med dina vänner, värdfamilj och ledare.

Vi kallar det för Youth Travel, och det är mycket mer än en "ordinary språkresa”.

Omdömen

Anmäl dig till ett infomöte

Beställ kostnadsfri broschyr!

Beställ vår broschyr nu och läs allt om STS Språkresor, våra destinationer och tiden utomlands som kommer att bli ditt livs största äventyr!

Youth Travel – som du vill ha det!

På STS har vi anordnat resor för ungdomar sedan 1958 och sedan dess har över 1 200 000 unga upptäckt världen – och sig själva – på våra resor. Varje år ser vi över vårt utbud och frågar våra studenter vad de helst vill uppleva. På så sätt ser vi till att hålla vår portfolio uppdaterad med destinationer och upplevelser som ligger rätt i tiden och som uppfyller de drömmar och mål som du som ung har. I år har vi anpassat utbudet efter era önskemål om större flexibilitet när det kommer till val av transport, längd på resan och aktiviteter som värnar om miljön – något vi tycker är fantastiskt!

Att resa med STS

För att du ska få ut så mycket som möjligt av din tid utomlands har vi en noga utvald blandning av aktiviteter, lektioner, fri tid och utflykter planerad varje dag under din resa. När du reser med STS ingår alla ordinarie aktiviteter och i de flesta fall alla måltider, men du står själv för resan till och från din destination. Vill du ha hjälp att boka har vi en partnerresebyrå som hjälper dig att hitta det bästa och mest prisvärda alternativet.

Läs mer om alla våra resor och gör dig redo för ditt livs äventyr!