Språkresor 15–18 år
Discover you in a new destination
Hitta din resa

Ditt livs bästa sommar med STS språkresor!

Du som längtar efter att uppleva nya saker, träffa nya vänner och utvecklas som person - Gör dig redo för ditt livs bästa sommar!

Med STS språkresor får du mycket mer än bara en språkresa. Du får också utforska världen på ett roligt, tryggt och spännande sätt helt olikt vardagen hemma genom en massa roliga aktiviteter. Du bor och lever mitt i en annan kultur och tar del av ny mat, unika traditioner och hisnande platser samtidigt som du får språkträning genom interaktion med dina vänner, värdfamilj och ledare.

Våra program erbjuder en unik möjlighet att träffa människor i din ålder från hela världen eftersom alla våra språkresor är internationellt mixade. Du kommer inte bara att lära dig ett nytt språk, du kommer också att skapa bestående minnen och knyta nya vänskapsband som stäcker sig över gränserna.

STS fyller 65!

Tiden går fort och när du har roligt och nu fyller STS Språkresor 65 år! För att fira tävlar vi nu ut 65 presentkort värda € 100 var som kan användas till en språkresa sommaren 2023. Tävla senaste den 10 april för att få chansen att vinna. Tävla här!

Fira ännu mer!

Om du bokar din språkresa innan den 15 april får du även vårt gula STS-paket innehållande en strandhandduk, ett par solglasögon och en gympapåse. Hitta din språkresa här!

Anmäl dig till ett infomöte

Beställ kostnadsfri broschyr!

Beställ vår broschyr nu och läs allt om STS Språkresor, våra destinationer och tiden utomlands som kommer att bli ditt livs största äventyr!

Språkresor – som du vill ha det!

På STS har vi anordnat resor för ungdomar sedan 1958 och sedan dess har över 1 200 000 unga upptäckt världen – och sig själva – på våra resor. Varje år ser vi över vårt utbud och frågar våra studenter vad de helst vill uppleva. På så sätt ser vi till att hålla vår portfolio uppdaterad med destinationer och upplevelser som ligger rätt i tiden och som uppfyller de drömmar och mål som du som ung har. I år har vi anpassat utbudet efter era önskemål om större flexibilitet när det kommer till val av transport, längd på resan och aktiviteter som värnar om miljön – något vi tycker är fantastiskt!

Att resa med STS

För att du ska få ut så mycket som möjligt av din tid utomlands har vi en noga utvald blandning av aktiviteter, lektioner, fri tid och utflykter planerad varje dag under din resa. När du reser med STS ingår alla ordinarie aktiviteter och i de flesta fall alla måltider, men du står själv för resan till och från din destination. Transfer till och från flygplatsen eller tågstationen ombesörjs av dina ledare, bara du bokar mellan angivna tider. Vill du ha hjälp att boka har vi en partnerresebyrå som hjälper dig att hitta det bästa och mest prisvärda alternativet.

Läs mer om alla våra resor och gör dig redo för ditt livs äventyr!