För studenter 14–18 år
Ett bättre pris

Erbjudanden

Ska du bli utbytesstudent med STS High School? I så fall ska du kolla upp om våra specialerbjudanden kan ge dig ett bättre pris. Detta är de erbjudanden som gäller nu. Kontakta oss gärna för mer information.

Just nu - Få 6000 kr rabatt på USA Classic

USA är vår mest populära destination och ett fantastiskt val för ditt high school-utbyte. Just nu har vi ett Early Bird-erbjudande som ger dig 6000 kr rabatt när du bokar senast den 15 augusti. Läs mer om erbjudandet.

Returneerabatt

Har du själv åkt på språkresa med STS tidigare? Kul! Nu får du 5000 kr i rabatt när du åker på ett High School-år och fortsätter ditt äventyr med oss.

För att ta del av erbjudandet anger du koden STSRETURNEE när du bokar. Erbjudandet går inte att kombinera med andra rabatter.

Hitta din destination

Syskonrabatt

Har du ett syskon som har åkt på ett High School-år med oss tidigare? Vad roligt! Då får du 5000 kr i rabatt när du bokar ditt eget High School-äventyr med oss.

För att ta del av erbjudandet anger du koden STSSIBLINGS när du bokar. Erbjudandet går inte att kombinera med andra rabatter.

Hitta din destination

Host & Go

Tar ni emot en internationell utbytesstudent medan ditt barn reser i väg med STS kan ni ta del av vår Host & Go rabatt. I sådana fall får ni upp till 15 000 kr rabatt om ni är värdfamilj ett helt år och 7500 kr rabatt för ett halvt år. Har ni frågor och funderingar gällande vad det innebär att vara värdfamilj? Läs mer om hur det fungerar, om våra utbytesstudenter samt gör en intresseanmälan för Host &Go!