För studenter 14–18 år

High School Select i Kanada

Det är lätt att förstå varför Kanada lockar ett växande antal gymnasieelever - landet har något för alla! Du kanske tänker på Kanada och föreställer dig snöiga berg och vinteraktiviteter och ja, Kanada är ett vinterparadis och platsen att åka till om du älskar snö. Men landet är så mycket mer än bara snö och berg. Den storslagna naturen erbjuder ett brett utbud av roliga utomhusaktiviteter året runt. Du hittar vackra kustlinjer med sandstränder, magnifika öar, stora öppna slätter och storstäder med vacker arkitektur och fantastisk mat.

High School i Kanada - precis som du vill ha det

Kanada är känt över hela världen för sina skolor, så oavsett var i Kanada du befinner dig kommer du att gå i en bra skola. Med STS High School Select i Kanada anpassar du ditt utbytesår (eller din termin) utomlands så att du får det precis som du vill ha det. Om du behöver ett särskilt ämne, vill försäkra dig om att du kan gå med i en hockeyakademi på toppnivå eller bara vill bo på en viss plats i Kanada är STS High School Select-programmet perfekt för dig.

Ett bonusspråk

Kanada är ett tvåspråkigt land, vilket innebär att det har två officiella språk. Engelska är det vanligaste, men för en stor del av befolkningen är franska modersmålet. Som utbytesstudent i Kanada kan du få möjlighet att lära dig båda språken. Med STS High School Select kan du välja en fullständig engelsk, fransk eller tvåspråkig erfarenhet. Tänk dig att komma hem och behärska två nya språk flytande!

Läs mer om ditt utbytesår i Kanada här!