För studenter 14–18 år

Vi hjälper dig

Ingen förbereder dig bättre än vi. Vi har arbetat men internationella utbyten i över 60 år och har all kunskap och erfarenhet som behövs. Vi brinner för att hjälpa så många som möjligt att få uppleva allt kul som ett utbytesår innebär. Flera av oss som arbetar på STS är tidigare utbytesstudenter, så vi vet precis vad som väntar dig och hur du känner. Vi ser verkligen fram emot att få dela med oss av vårt engagemang för internationellt utbyte till dig.

Att välja land

Vi på STS är stolta över att kunna erbjuda så många olika länder att välja bland. Drömmer du om exotiska länder eller vill du uppleva den amerikanska drömmen på riktigt? Berätta för oss om dina drömmar så hjälper vi dig att skapa den perfekta utbytesupplevelsen.

Visumansökan

I vissa länder måste du ha ett visum för att få bo och studera i landet. Om så är fallet ger vi dig all information som behövs för att göra din visumansökan så smidig som möjligt för dig. Du ansöker själv om visum, eftersom det är ett personligt dokument, men vi hjälper dig igenom processen.

Onlinemöten

Vi kommer att bjuda in dig till ett onlinemöte där vi hjälper dig steg för steg med de olika saker som måste göras innan din avresa.

Förberedelsemöte

Vi kommer att bjuda in dig och alla andra utbytesstudenter från Sverige till ett förberedelsemöte fullt med både information och inspiration. Vi anordnar möten i flera städer i Sverige, men om du inte har möjlighet att komma så går det lika bra att vara med på något av våra möten online. Du får möjlighet att träffa andra som är precis lika entusiastiska som du över att gå på high school utomlands. Även föräldrar är välkomna, eftersom vi vet att det är viktigt att de får en förståelse för alla de fantastiska saker som ligger framför dig.

Bara ett samtal bort

Du kan alltid ringa till oss eller maila. Vi är här för att svara på alla dina frågor och vi hjälper dig mer än gärna.