För studenter 14–18 år

Så här fungerar det

#1 Ansök online

Alltihop startar med din dröm. Vad vill du uppleva och vem vill du bli? Sänd in din ansökan så hittar vi tillsammans det utbytesprogram som passar perfekt för dig.

#2 Intervju – du är antagen

Efter din kostnadsfria, icke bindande intervju med oss får du den stora nyheten: du är antagen! Vi kommer att leda dig genom de följande stegen i ansökningsprocessen. Låt det roliga börja!

#3 Väntan och förberedelser

Nu blir det lite väntan. Perfekt tid för förberedelser. Läs in dig på ditt värdland, ställ dina frågor till oss och gå på vårt avresemöte. Vi kan också hjälpa dig få kontakt med våra tidigare studenter, de kommer att ge sina bästa råd och berätta allt för dig om sin tid som utbytesstudenter.

#4 Du har fått din värdfamilj

Dags för fler goda nyheter. Nu har vi matchat dig med din noga utvalda värdfamilj. Lär gärna känna dem lite bättre med hjälp av Skype, Facetime eller e-post. Att lära sig mer om varandra är en perfekt förberedelse.

#5 Dags för avresa

Nu är det dags att ge sig iväg! Ett Welcome Camp är alltid inkluderat i programavgiften. Din värdfamilj och din lokala representant kommer att stå redo för att välkomna dig och ge dig bästa möjliga kulturella utbyte.