För studenter 14–18 år

Därför väljer studenterna STS

#1 Vi är experter

Vi på STS har längst erfarenhet av High School och utbytesår. STS grundades 1958 och har sedan dess arbetat upp ett stort globalt nätverk av skolor, värdfamiljer, samarbetspartners och lokala medarbetare runt om i hela världen. Vi har förverkligat drömmar dagligen i över 60 år och är experter inom allt som rör utlandsstudier.

#2 Vi brinner för resor

Vi älskar allt som har med resor att göra. Vi älskar hur en resa får dig att växa som person, hur den ökar din förståelse för andra kulturer, och inte minst hur fantastiskt kul man har längs vägen! När du reser med oss märker du snart att vårt engagemang gör skillnad för dig och din upplevelse utomlands.

Visste du att nästan alla som jobbar på STS har arbetat eller studerat utomlands?

#3 Personlig kontaktperson alltid vid din sida

För att du ska få ut det mesta av ditt utbytesår finns vi vid din sida från den stund du bestämmer dig för att åka till dagen då du kommer hem. Vi finns för din trygghets skull och vill att du ska kunna njuta för fullt av ditt nya liv som utbytesstudent. Vår kunskap och passion gör att du alltid får bäst möjliga service och kan kontakta oss när du vill.

Du vet väl att Welcome Camp ingår på alla våra destinationer och att du alltid har en personlig kontaktperson på plats?

#4 Vi har nöjda kunder

Vår långa erfarenhet och kompetens gör oss unika på marknaden – det kan tidigare STS-studenter intyga! När de beskriver sin tid utomlands berättar de med passion om hur vi överträffade deras förväntningar. Att mer än 92 % av tidigare high school-studenter skulle rekommendera STS till en kompis är en trygghet för dig nu när det är din tur att ge dig ut och uppleva världen som high school-student.