Högre utbildning på college och universitet

STS Study Abroad – frågor & svar

Fri Apr 07 2017

Varför byter ni namn till STS Study Abroad?

Eftersom IBS hör till koncernen STS Student Travel Schools har vi valt att samlas under samma varumärke. Tillsammans får vi ännu större kapacitet och kommer i framtiden kunna bredda vårt utbud och service ytterligare.

”Study Abroad” är dessutom ett globalt begrepp för utlandsstudier på college och universitet. Då vi är ett globalt företag passar namnbytet både oss och våra kunder perfekt.

Vad är STS Student Travel Schools?

STS är en av världens ledande organisationer inom språkutbildning och internationellt ungdomsutbyte. Vi grundades 1958 och erbjuder språkresor, high school-utbyten, au pair-program och college- och universitetsstudier till ungdomar och vuxna runt om i hela världen.

Påverkas min bokning av namnbytet?

Nej, din resa och dina studier påverkas inte av att vi byter namn. Vi har samma organisationsnummer och allmänna villkor som tidigare.

Kommer ni fortfarande ha kvar samma utbud och personal?

Ja, inga förändringar av vårt utbud kommer att ske i samband med namnbytet, men jobbar ständigt med att bredda det. All vår härliga personal jobbar dessutom kvar som vanligt.

Var kommer jag nu att kunna se det nya namnet?

Namnet STS Study Abroad kommer du att kunna se på vår hemsida, på Facebook, i våra broschyrer och i all övrig kommunikation, tillsammans med STS logotyp.

Sitter ni kvar på samma kontor?

Ja, kom gärna förbi och hälsa på om du har vägarna förbi i Stockholm eller Göteborg!