Språkresor 15–18 år
STS Language Travel – roliga och utvecklande språkresor sedan 1958
Förbättra din engelska i Brighton

Engelska i Brighton

Ålder 15-17

Kreativ, färgstark och helt unik. Varje sommar välkomnar Brighton turister och språkreseelever som vill uppleva stadens ungdomliga atmosfär och inbjudande stämning. Med sin fantastiska strand och festligheter runtom i staden är Brighton den perfekta destinationen för våra populära språkresor, och ger dig en oförglömlig sommar.

Engelskakurs och roliga aktiviteter

På våra språkresor blandas lektioner i klassrummet med roliga aktiviteter på fritiden. Du går i skolan tre timmar per dag, måndag till fredag, och har ett fullspäckat schema med aktiviteter och utflykter på fritiden. I klassrummet ligger fokus på praktiska övningar i form av grupprojekt och rollspel, och eftersom klasserna består av elever från olika länder får du nya vänner från hela världen samtidigt som du förbättrar din engelska.

Våra språkkurser i Storbritannien genomförs av vår partner EC English. EC English har över 50 års erfarenhet och är ackrediterad av British Council.

Din språkkurs med STS

 • Undervisning: 15 timmar per vecka (kan variera, kontakta STS för mer information)
 • Klasstorlek: Max 17 elever per klass, en blandning av internationella studenter från över 20 länder
 • Nivå: Från A1 till C2 om CEFR (Common European Framework)
 • Undervisningsmetod:Vi undervisar på alla nivåer, från nybörjare till avancerade och kursen undervisas av kvalificerade lärare med akademiska intyg. De arbetar med varierande lektionsplaner som utvecklar elevernas färdigheter på deras olika nivåer.
 • Material: Exklusivt läromaterial ingår i programavgiften
 • Start-test: Alla ska göra ett start-test, detta görs för att bedöma varje elevs språknivå
 • Diplom: I slutet av kursen får du en Akademisk rapport med bedömning enligt CEFR och certifikat för närvaro

Aktiviteter som ingår

På våra språkresor i Brighton ingår inte bara engelskalektioner, utan även massor av roliga aktiviteter för dig och dina nya vänner. Engagerade och erfarna ledare håller i alla aktiviteter och utflykter under resan. Alla aktiviteter anordnas inte varje vecka, så vad du hinner uppleva beror på hur många veckor du väljer att vara där.

Aktiviteterna på vardagarna är schemalagda efter lektionerna, men på helgerna har vi både halvdagsturer och heldagsutflykter. Alla aktiviteter är utformade så att du kan fortsätta lära dig mer engelska genom att umgås med dina nya vänner och delta i olika aktiviteter som roliga tävlingar, åka på utflykter och vara med på olika sportevents.

Den första kvällen när du anländer till Brighton har vi en välkomstaktivitet där du får möjlighet att träffa personal och de andra eleverna samtidigt som du får all information som behövs för att göra din språkresa så bra som möjligt.

Boende

I Brighton kan du välja mellan två typer av boende. Prova livet på campus tillsammans med andra elever eller bo tillsammans med dina nya kompisar hos en noggrant utvald värdfamilj. Läs mer om hur det fungerar nedan.

Vad ingår?

 • Boende
 • Helpension
 • Transport till/från flygplats/tågstation
 • 15 tim språkundervisning/vecka
 • Kursmaterial
 • Aktiviteter och utflykter på plats
 • STS diplom
 • Lokala ledare och lärare
 • Support 24/7

Datum & priser

Flyg- eller tågbiljetter är inte inkluderat i priset. Du bokar din egen transport och reser på egen hand till och från din destination. Det betyder att du kan välja det resealternativ som passar dig bäst. STS tar hand om transfer från och till flygplatsen eller tågstationen på din ankomstdestination, så det är viktigt att du delger oss dina ankomst- och avgångstider.

Vi vill att du anländer mellan 9.00 och 16.00 samma dag som din kurs startar. Väljer du att åka på språkresa till Brighton, boka din flygbiljett till London Gatwick eller till London Heathrow. Boka din returresa från samma plats som du ankommer. Avresetiden kan vara flexibel, men helst mellan kl. 8-20 samma dag som kursen slutar.

Boka gärna dina biljetter via vår partner Dib Travel på telefon +46108887062 eller via e-post till support@dibtravel.com och tala om att du bokar för en STS student.