Språkresor 14–17 år
STS Language Travel – roliga och utvecklande språkresor sedan 1958
Upptäck dåtid, nutid och framtid i Storbritannien

Språkresa i England

Blandningen av gammalt och nytt i Storbritannien gör ingen besviken. Här finns vackra landskap, spännande städer och en unik kultur, för att inte tala om alla trevliga människor. Det är inte konstigt att tusentals studenter väljer att studera språk här varje år. Ta chansen att vara en av dem nästa sommar!

I Storbritannien erbjuder vi språkresor till en av landets bästa sommarstäder, Brighton. Det är klassiska språkresor där du får en blandning av språkträning och roliga aktiviteter och utflykter tillsammans med andra elever från världens alla hörn.

Vart vill du resa?

Engelska i Brighton
Storbritannien
Från 19 900 kr
  • Ålder 14-17 år
  • Campus
  • Helpension
  • Engelska

Anmäl dig till ett infomöte

Ladda ner vår broschyr

Är du redo för en oförglömlig sommar med STS Education? Läs mer om ditt nästa äventyr i vår broschyr.

Kontakta oss

Lär dig engelska i England

Det är uppenbart att England är den perfekta platsen för att studera engelska på sommaren. Här finns en lång och stolt tradition av språkresor, och människor från hela världen reser hit för att lära sig språket och upptäcka det vackra landet. Den fantastiska sydkusten, där Brighton ligger, har lockat språkstudenter i över 50 år och är fortfarande en favorit bland våra studenter år efter år. Våra program erbjuder dig möjligheten att fördjupa dig i språket och landets unika kulturliv samtidigt som du upptäcker fascinerande platser och är med på roliga aktiviteter med de andra internationella studenterna.

Under de 65 år som STS har anordnat språkresor har England blivit favoritdestinationen för ungdomar som vill studera engelska, utöva sporter och träffa människor under några veckor på sommaren. Att studera engelska i det land där det talas har tydliga fördelar. Du kommer höra språket talas runt omkring dig, inte bara i klassrummet, och du kommer snabbt märka av stora förbättringar i dina språkkunskaper och i ditt självförtroende.

Att resa till England

Med en av världens största flygplatser och fantastiska tågförbindelser till övriga Europa kan du enkelt välja vilket sätt du helst föredrar att resa på. Varför inte göra själva resan till ett äventyr, och ta tåget via Paris och den legendariska kanaltunneln under vattnet mellan Dover och Calais.

Väl på plats ser vi till att du blir upphämtad, och tryggt och säkert transporterad fram till ditt boende och kurscenter.

Storbritannien

Invånare: 65 miljoner 
Består av länderna: England, Skottland, Wales och Nordirland 
Yta: 243,610 km2 
Huvudstad: London 
Statsskick: Parlamentarisk demokrati med den regerande monarken som statschef 
Språk: Engelska 
Valuta: Brittiska pund (GBP)
Landskod: +44  

Om Storbritannien 

Få platser på jorden har sådan blandning av gammalt och nytt som Storbritannien. Med ett fascinerande historiskt arv som går tillbaka tusentals år lyckas landet ändå alltid ligga i framkant när det kommer till allt från teknik och innovation till konst, mode och utbildning. Landet balanserar en multikulturell befolkning med en tydlig engelsk identitet, och har en stor variation i både landskap och människor. En destination i världsklass och ett land med fantastiska utbildningsmöjligheter!

Väder och klimat

Trots ryktet om Storbritanniens grå väder är det ett tempererat klimat med milda vintrar och fina somrar. I området runt London och i södra England, dit de flesta av våra språkresor går, är sommarvädret ofta soligt och varmt med bara några få regniga dagar. Ett kort sommarregn under resan är inte ovanligt och tillför ofta någonting till din upplevelse.