Språkresor 13–19 år
Discover You - in a new language
Upptäck dåtid, nutid och framtid i Storbritannien

Språkresa till England och Skottland

Blandningen av gammalt och nytt i Storbritannien gör ingen besviken. Här finns vackra landskap, spännande städer och en unik kultur, för att inte tala om alla trevliga människor. Det är inte konstigt att tusentals studenter väljer att studera här varje år. Ta chansen att vara en av dem nästa sommar!

Vart vill du resa?

Brighton
Storbritannien
  • Drömlik kust
  • The Brighton Palace Pier
  • Modern matkultur
London
Storbritannien
  • En av världens bästa städer
  • Det bästa av Storbritanniens kulturliv
  • Historiska platser runt varje hörn
Oxford
Storbritannien
  • Klassiskt studentliv
  • Historisk omgivning
  • Vacker gotisk arkitektur

Anmäl dig till ett infomöte

Beställ kostnadsfri broschyr!

Beställ vår broschyr nu och läs allt om STS Språkresor, våra destinationer och tiden utomlands som kommer att bli ditt livs största äventyr!

Lär dig engelska i England eller Skottland

Det är uppenbart att England och Skottland är perfekta platser för att studera engelska i under en språkresa på sommaren. Här finns en lång och stolt tradition av språkresor, och människor från hela världen reser hit för att studera engelska och upptäcka det vackra landet. Den fantastiska sydkusten, med städer som Brighton och Hastings, har lockat språkstudenter i över 50 år och är fortfarande en favorit bland våra studenter år efter år. Alla program erbjuder dig möjligheten att fördjupa dig i språket och landets unika kulturliv samtidigt som du upptäcker fascinerande platser och är med på roliga aktiviteter med de andra internationella studenterna.

Under de 50 år som STS har anordnat språkresor till England har det blivit favoritdestinationen för ungdomar som vill studera engelska, utöva sporter och träffa människor under några veckor på sommaren. Förutom de klassiska språkresorna erbjuder vi fotbolls- och ridläger samt foto- och sportkurser, så du kommer garanterat hitta en resa som passar dina önskemål. Att studera engelska i det land där det talas har tydliga fördelar. Du kommer höra språket talas runt omkring dig, inte bara i klassrummet. Du kommer snabbt märka av stora förbättringar i dina språkkunskaper och i ditt självförtroende.

Att resa till England eller Skottland 

På alla program i England eller Skottland möter STS-personal dig på din valda flygplats och ni reser tillsammans i grupp till er slutdestination. När du landat i Storbritannien åker ni sedan tillsammans med era ledare till ert campus eller mötesplats.

Alla våra aktiviteter och språklektioner leds av erfaren STS-personal, som ser till att du får en trygg och rolig tid i England eller Skottland. Vi tar hand om alla detaljer så du kan fokusera på att få ut så mycket som möjligt av din resa, lära dig så mycket som möjligt och skapa minnen för livet.

Om Storbritannien 

Få platser på jorden har sådan blandning av gammalt och nytt som Storbritannien. Med ett fascinerade historiskt arv som går tillbaka tusentals år lyckas landet ändå alltid ligga i framkant när det kommer till allt från teknik och innovation till konst, mode och utbildning. Landet balanserar en multikulturell befolkning med en tydlig engelsk identitet, och har en stor variation i både landskap och människor. En destination i världsklass och ett land med fantastiska utbildningsmöjligheter, åk till Storbritannien i sommar!

Storbritannien

Invånare: 65 miljoner 
Består av länderna: England, Skottland, Wales och Nordirland 
Yta: 243,610 km2 
Huvudstad: London 
Statsskick: Parlamentarisk demokrati med den regerande monarken som statschef 
Språk: Engelska 
Valuta: Brittiska pund (GBP)
Landskod: +44  

Väder och klimat

Trots ryktet om Storbritanniens dåliga vänder är det ett tempererat klimat med milda vintrar och fina somrar. I området runt London och i södra England, dit de flesta av våra språkresor går, är vädret ofta fint. Under sommarmånaderna är det många soltimmar och bara några få regniga dagar. Men lite sommarregn under resan är inte ovanligt och tillför ofta någonting till din upplevelse.

Sammanfattning

I England och Skottland erbjuder vi ett stort utbud av språkresor, sportresor och lifestyleresor i några av landets bästa sommarstäder, så passa på att välja en resa utifrån dina intressen och vad du önskar fokusera på. På alla våra fantastiska resor till Storbritannien erbjuds du mängder av möjligheter. Här finns vår intensivkurs för den som vill fördjupa sin förståelse för det engelska språket, mängder av kurser för den som vill träna upp specifika färdigheter, som foto, fotboll eller ridning. Självklart har vi även klassiska språkresor där du får en perfekt blandning av språkträning och roliga aktiviteter och utflykter. Du kommer ha ditt livs bästa sommar, så vad väntar du på? Starta ditt äventyr med STS idag!