Välkomna 2020 med 2000 kr i rabatt! Hitta din resa
Upptäck dåtid, nutid och framtid i Storbritannien

Språkresa till England

Blandningen av gammalt och nytt i England gör ingen besviken. Här finns vackra landskap, spännande städer och en unik kultur, för att inte tala om alla trevliga människor. Det är inte konstigt att tusentals studenter väljer att studera här varje år. Ta chansen att vara en av dem nästa sommar!

Vart vill du resa?

Bournemouth
Storbritannien
Från 18 495 kr
2000 kr i rabatt
 • 11 km fantastiska sandstränder 
 • Världskänd pir
 • Massor av skoj i Tower Park
Brighton
Storbritannien
Från 10 000 kr
 • Drömlik kust
 • The Brighton Palace Pier
 • Modern matkultur
Edinburgh
Storbritannien
Från 23 995 kr
2000 kr i rabatt
 • Skottlands huvudstad
 • Spännande och livlig stad
 • Platsinspiration till Harry Potter
London
Storbritannien
Från 10 700 kr
 • En av världens bästa städer
 • Det bästa av Storbritanniens kulturliv
 • Historiska platser runt varje hörn
Oxford
Storbritannien
Från 21 190 kr
2000 kr i rabatt
 • Klassiskt studentliv
 • Historisk omgivning
 • Vacker gotisk arkitektur
St Albans
Storbritannien
Från 26 585 kr
2000 kr i rabatt
 • Pittoresk stad med vackra omgivningar 
 • Vacker engelsk landsbygd
 • Historia som går tillbaka till det romerska riket

Anmäl dig till ett infomöte

Beställ kostnadsfri broschyr!

Beställ vår broschyr nu och läs allt om STS Språkresor, våra destinationer och tiden utomlands som kommer att bli ditt livs största äventyr!

Lär dig engelska i England

Det är uppenbart att England är det perfekta landet för att studera engelska i under en språkresa på sommaren. Här finns en lång och stolt tradition av språkresor, och människor från hela världen reser hit för att studera engelska och upptäcka det vackra landet. Den fantastiska sydkusten, med städer som Brighton och Hastings, har lockat språkstudenter i över 50 år och är fortfarande en favorit bland våra studenter år efter år. Alla program erbjuder dig möjligheten att fördjupa dig i språket och landets unika kulturliv samtidigt som du upptäcker fascinerande platser och är med på roliga aktiviteter med de andra internationella studenterna.

Under de 50 år som STS har anordnat språkresor till England har det blivit en favoritdestination för ungdomar som vill studera engelska, utöva sporter och träffa människor under några veckor på sommaren. Förutom de klassiska språkresorna erbjuder vi fotbolls- och ridläger samt foto- och sportkurser, så du kommer garanterat hitta en resa som passar dina önskemål. Att studera engelska i det land där det talas har tydliga fördelar. Du kommer höra språket talas runt omkring dig, inte bara i klassrummet. Du kommer snabbt märka av stora förbättringar i dina språkkunskaper och i ditt självförtroende.

Att resa till England 

På alla program i England möter STS-personal dig på din valda flygplats och ni reser tillsammans i grupp till er slutdestination. När du landat i England åker ni sedan tillsammans med era ledare till ert campus eller mötesplats.

Alla våra aktiviteter och språklektioner leds av erfaren STS-personal, som ser till att du får en trygg och rolig tid i England. Vi tar hand om alla detaljer så du kan fokusera på att få ut så mycket som möjligt av din resa, lära dig så mycket som möjligt och skapa minnen för livet.

Om England 

Få platser på jorden har sådan blandning av gammalt och nytt som England. Med ett fascinerade historiskt arv som går tillbaka tusentals år lyckas landet ändå alltid ligga i framkant när det kommer till allt från teknik och innovation till konst, mode och utbildning. Landet balanserar en multikulturell befolkning med en tydlig engelsk identitet, och har en stor variation i både landskap och människor. En destination i världsklass och ett land med fantastiska utbildningsmöjligheter, åk till England i sommar!

Storbritannien

Invånare: 65 miljoner 
Består av länderna: England, Skottland, Wales och Nordirland 
Yta: 243,610 km2 
Huvudstad: London 
Statsskick: Parlamentarisk demokrati med den regerande monarken som statschef 
Språk: Engelska 
Valuta: Brittiska pund (GBP)
Landskod: +44  

Väder och klimat

Trots ryktet om Englands dåliga vänder är det ett tempererat klimat med milda vintrar och fina somrar. I området runt London och i södra England, dit de flesta av våra språkresor går, är vädret ofta fint. Under sommarmånaderna är det många soltimmar och bara några få regniga dagar. Men lite sommarregn under resan är inte ovanligt och tillför ofta någonting till din upplevelse.

Sammanfattning

I England erbjuder vi ett stort utbud av språkresor, sportresor och lifestyleresor i några av landets bästa sommarstäder, så passa på att välja en resa utifrån dina intressen och vad du önskar fokusera på. På alla våra fantastiska resor till England erbjuds mängder av möjligheter. Här finns vår intensivkurs för den som vill fördjupa sin förståelse för det engelska språket, mängder av kurser för den som vill träna upp specifika färdigheter, som foto, fotboll eller ridning. Självklart har vi även klassiska språkresor där du får en perfekt blandning av språkträning och roliga aktiviteter och utflykter. Du kommer ha ditt livs bästa sommar, så vad väntar du på? Starta ditt äventyr med STS idag!