Språk- och ungdomsresor 13–19 år
Boka ditt äventyr för sommaren 2022 nu
Upptäck dåtid, nutid och framtid i Storbritannien

Sport-, ungdoms- eller språksresa i England

Blandningen av gammalt och nytt i Storbritannien gör ingen besviken. Här finns vackra landskap, spännande städer och en unik kultur, för att inte tala om alla trevliga människor. Det är inte konstigt att tusentals studenter väljer att studera här varje år. Ta chansen att vara en av dem nästa sommar!

Vart vill du resa?

Brighton
Storbritannien
  • Drömlik kust
  • The Brighton Palace Pier
  • Modern matkultur
London
Storbritannien
  • En av världens bästa städer
  • Det bästa av Storbritanniens kulturliv
  • Historiska platser runt varje hörn
Oxford
Storbritannien
  • Klassiskt studentliv
  • Historisk omgivning
  • Vacker gotisk arkitektur

Omdömen

Anmäl dig till ett infomöte

Beställ kostnadsfri broschyr!

Beställ vår broschyr nu och läs allt om STS Språkresor, våra destinationer och tiden utomlands som kommer att bli ditt livs största äventyr!

Kontakta oss

Lär dig engelska i England

Det är uppenbart att England är den perfekta platsen för att studera engelska på sommaren. Här finns en lång och stolt tradition av språkresor, och människor från hela världen reser hit för att lära sig språket och upptäcka det vackra landet. Den fantastiska sydkusten, med där Brighton ligger, har lockat språkstudenter i över 50 år och är fortfarande en favorit bland våra studenter år efter år. I världsstaden London upplever du en unik mix av historia, stadspuls och framåtanda. Alla våra program erbjuder dig möjligheten att fördjupa dig i språket och landets unika kulturliv samtidigt som du upptäcker fascinerande platser och är med på roliga aktiviteter med de andra internationella studenterna.

Under de 60 år som STS har anordnat språkresor har England blivit favoritdestinationen för ungdomar som vill studera engelska, utöva sporter och träffa människor under några veckor på sommaren. Förutom de klassiska språkresorna erbjuder vi fotbolls- och ridläger samt tennisläger och intensivkurser, så du kommer garanterat hitta en resa som passar dina önskemål. Att studera engelska i det land där det talas har tydliga fördelar. Du kommer höra språket talas runt omkring dig, inte bara i klassrummet, och du kommer snabbt märka av stora förbättringar i dina språkkunskaper och i ditt självförtroende.

Att resa till England

Med en av världens största flygplatser och fantastiska tågförbindelser till övriga Europa kan du enkelt välja vilket sätt du helst föredrar att resa på. arför inte göra själva resan till ett äventyr, och ta tåget via Paris och den legendariska kanaltunneln under vattnet mellan Dover och Calais.

Väl på plats ser vi till att du blir upphämtad, och tryggt och säkert transporterad fram till ditt boende och kurscenter.

Om Storbritannien 

Få platser på jorden har sådan blandning av gammalt och nytt som Storbritannien. Med ett fascinerade historiskt arv som går tillbaka tusentals år lyckas landet ändå alltid ligga i framkant när det kommer till allt från teknik och innovation till konst, mode och utbildning. Landet balanserar en multikulturell befolkning med en tydlig engelsk identitet, och har en stor variation i både landskap och människor. En destination i världsklass och ett land med fantastiska utbildningsmöjligheter!

Storbritannien

Invånare: 65 miljoner 
Består av länderna: England, Skottland, Wales och Nordirland 
Yta: 243,610 km2 
Huvudstad: London 
Statsskick: Parlamentarisk demokrati med den regerande monarken som statschef 
Språk: Engelska 
Valuta: Brittiska pund (GBP)
Landskod: +44  

Väder och klimat

Trots ryktet om Storbritanniens grå väder är det ett tempererat klimat med milda vintrar och fina somrar. I området runt London och i södra England, dit de flesta av våra språkresor går, är sommarvädret ofta soligt och varmt med bara några få regniga dagar. Ett kort sommarregn under resan är inte ovanligt och tillför ofta någonting till din upplevelse.

Sammanfattning

I Storbritannien erbjuder vi ett stort utbud av språkresor, sportresor och ungdomsresor i några av landets bästa sommarstäder, så passa på att välja en resa utifrån dina intressen och vad du önskar fokusera på. På alla våra resor till Storbritannien erbjuds du mängder av möjligheter. Här finns vår intensivkurs för den som vill fördjupa sin förståelse för det engelska språket, mängder av kurser för den som vill träna upp specifika färdigheter, som tennis, fotboll eller ridning. Självklart har vi även klassiska språkresor där du får en blandning av språkträning och roliga aktiviteter och utflykter.