Språk- och ungdomsresor 15–19 år
¡Fiesta, siesta y amigos en España!

Språkresa till Spanien

Åk till vackra Spanien och lär dig spanska på sommarlovet. Det kommer bli en sommar du minns för resten av livet, full med roliga aktiviteter, nya kompisar och massor av minnesvärda upplevelser.

Vart vill du resa?

Barcelona
Spanien
  • En av världens mest besökta städer
  • Blandning av citypuls och strandliv
  • Fantastisk arkitektur

Omdömen

Anmäl dig till ett infomöte

Beställ kostnadsfri broschyr!

Beställ vår broschyr nu och läs allt om STS Språkresor, våra destinationer och tiden utomlands som kommer att bli ditt livs största äventyr!

Lär dig spanska i Spanien

I Spanien erbjuder vi en spännande och fartfylld vistelse i trendiga och kulturellt mångsidiga Barcelona. Du kommer ha massor av chanser att träna språket i vardagliga situationer när du är ute och utforskar staden eller tar det lugnt på stranden med dina kompisar och ledare. Spanjorerna är kända för att vara väldigt vänliga och kommer gärna prata med dig och få dig att känna dig välkommen. Oavsett om du är nybörjare eller redan har lärt dig lite spanska så kommer du ta dina språkkunskaper till nästa nivå och ha fantastiska veckor veckor i Spanien.

Att resa till Spanien

När du har landat på flygplatsen i Barcelona kommer dina ledare ta dig till ditt campus. De kommer sedan finnas där för dig under hela resan och sedan lämna dig på flygplatsen igen när det är dags för hemresa. Glöm inte att följa våra anvisningar kring flygplats och ankomst/avgångstider.

Om Spanien

Spanien är ett av de mest besökta länderna i världen och lockar miljontals turister varje år. Med sina levande städer, underbara stränder, arkitektur i världsklass och fantastiska mat är det inte svårt att förstå varför. Från idylliska stränder längs Medelhavskusten till livliga städer som Madrid och Barcelona, det finns alltid massor att upptäcka precis runt hörnet. Det som verkligen utmärker Spanien som en av världens bästa platser är den vänliga och öppna befolkningen. De ser till att besökare känner sig välkomna och delar gärna med sig av allt fantastiskt som landet har att erbjuda. Det finns inget härligare sätt att träna din spanska på än att tillsammans med nya vänner uppleva den spanska kulturen på riktigt.

Spanien

Språk: Spanska
Invånare: 47 miljoner
Valuta: Euro (EUR)
Landskod: +34
Yta: 504,782 km2