Språkresor 15–18 år
STS Language Travel – roliga och utvecklande språkresor sedan 1958
¡Fiesta, siesta y amigos en España!

Språkresa till Spanien

Åk till vackra Spanien och lär dig spanska på sommarlovet. Det kommer bli en sommar du minns för resten av livet, full med roliga aktiviteter, nya kompisar och massor av minnesvärda upplevelser.

Lär dig spanska i Spanien

I Spanien erbjuder vi en spännande och fartfylld vistelse. Du kommer ha massor av chanser att träna språket i vardagliga situationer när du är ute och utforskar staden eller tar det lugnt på stranden med dina kompisar och ledare. Spanjorerna är kända för att vara väldigt vänliga och kommer gärna prata med dig och få dig att känna dig välkommen. Oavsett om du är nybörjare eller redan har lärt dig lite spanska så kommer du ta dina språkkunskaper till nästa nivå och ha fantastisk språkresa i Spanien.

Vart vill du resa?

Spanska i Marbella
Spanien
  • Ålder 15-18
  • Campus
  • Helpension
  • Spanska

Anmäl dig till ett infomöte

Beställ kostnadsfri broschyr!

Beställ vår broschyr nu och läs allt om STS Språkresor, våra destinationer och tiden utomlands som kommer att bli ditt livs största äventyr!

Att resa till Spanien

Med bra förbindelser till flygplatsen och fantastiska tågförbindelser till övriga Europa kan du enkelt välja vilket sätt du helst föredrar att resa på. Varför inte göra själva resan till ett äventyr, och ta tåget till Spanien? Väl på plats, oavsett hur du väljer att resa, ser vi till att du blir upphämtad, och tryggt och säkert transporterad fram till ditt boende och kurscenter. Vi reser sedan tillbaka med dig när det är dags att åka hem. Därför är det viktigt att du meddelar oss dina restider och ankomstdestinationer.

Om Spanien

Spanien är ett av de mest besökta länderna i världen och lockar miljontals turister varje år. Med sina levande städer, underbara stränder, arkitektur i världsklass och fantastiska mat är det inte svårt att förstå varför. Från idylliska stränder längs Medelhavskusten till livliga städer som Madrid och Barcelona, det finns alltid massor att upptäcka precis runt hörnet. Det som verkligen utmärker Spanien som en av världens bästa platser är den vänliga och öppna befolkningen. De ser till att besökare känner sig välkomna och delar gärna med sig av allt fantastiskt som landet har att erbjuda. Det finns inget härligare sätt att träna din spanska på än att tillsammans med nya vänner uppleva den spanska kulturen på riktigt.

Spanien

Språk: Spanska
Invånare: 47 miljoner
Valuta: Euro (EUR)
Landskod: +34
Yta: 504,782 km2