Språk- och ungdomsresor 13–19 år
Boka ditt äventyr för sommaren 2022 nu
¡Fiesta, siesta y amigos en España!

Språkresa till Spanien

Åk till vackra Spanien och lär dig spanska på sommarlovet. Det kommer bli en sommar du minns för resten av livet, full med roliga aktiviteter, nya kompisar och massor av minnesvärda upplevelser.

Vart vill du resa?

Barcelona
Spanien
  • En av världens mest besökta städer
  • Blandning av citypuls och strandliv
  • Fantastisk arkitektur

Omdömen

Anmäl dig till ett infomöte

Beställ kostnadsfri broschyr!

Beställ vår broschyr nu och läs allt om STS Språkresor, våra destinationer och tiden utomlands som kommer att bli ditt livs största äventyr!

Lär dig spanska i Spanien

Våra resor är noga planerade för att du ska kunna förbättra dina språkkunskaper genom en blandning av språkträning och roliga aktiviteter. Du kommer ha massor av chanser att träna språket i vardagliga situationer när du är ute och utforskar staden eller tar det lugnt på stranden med dina kompisar och vår fantastiska personal. Spanjorerna är kända för att vara väldigt vänliga och kommer gärna prata med dig och få dig att känna dig välkommen. I Spanien erbjuder vi en spännande och fartfylld vistelse i trendiga och kulturellt mångsidiga Barcelona. Oavsett om du är nybörjare eller redan har lärt dig lite spanska så kommer du ta dina språkkunskaper till nästa nivå och ha fantastiska veckor i Spanien.

Att resa till Spanien

Oavsett vilken kurs du väljer så kommer vår personal se till att du har en bekväm och säker resa. Vi möter dig på din valda flygplats och finns där för dig under hela resan. Våra erfarna och pålitliga ledare kommer följa med dig och dina kurskamrater på alla utflykter och aktiviteter, så du kommer alltid ha någon att vända dig till om du behöver stöd.

Om Spanien

Spanien är ett av de mest besökta länderna i världen och lockar miljontals turister varje år. Med sina levande städer, underbara stränder, arkitektur i världsklass och fantastiska mat är det inte svårt att förstå varför. Från idylliska stränder längs Medelhavskusten till livliga städer som Madrid och Barcelona, det finns alltid massor att upptäcka precis runt hörnet. Det som verkligen utmärker Spanien som en av världens bästa platser är den vänliga och öppna befolkningen. De ser till att besökare känner sig välkomna och delar gärna med sig av allt fantastiskt som landet har att erbjuda. Det finns inget härligare sätt att träna din spanska på än att tillsammans med nya vänner uppleva den spanska kulturen på riktigt.

Spanien

Språk: Spanska
Invånare: 47 miljoner
Valuta: Euro (EUR)
Landskod: +34
Yta: 504,782 km2