Språkresor 13–19 år
Discover You - in a new language
¡Fiesta, siesta y amigos en España!

Språkresa till Spanien

Åk på vår språkresa till vackra Spanien och lär dig spanska på sommarlovet. Det kommer bli en sommar du minns för resten av livet, full med roliga aktiviteter, nya kompisar och massor av minnesvärda upplevelser.

Vart vill du resa?

Anmäl dig till ett infomöte

Beställ kostnadsfri broschyr!

Beställ vår broschyr nu och läs allt om STS Språkresor, våra destinationer och tiden utomlands som kommer att bli ditt livs största äventyr!

Lär dig spanska i Spanien

Våra språkresor är utformade så att du förbättrar dina språkkunskaper genom en blandning av lektioner i klassrummet och roliga aktiviteter. Du kommer ha massor av chanser att träna språket i vardagliga situationer när du är ute och utforskar staden eller tar det lugnt på stranden med dina kompisar och vår fantastiska personal. Spanjorerna är kända för att vara väldigt vänliga och kommer gärna prata med dig och få dig att känna dig välkommen. I Spanien kan du delta i vår klassiska spanskakurs i den vackra kuststaden Alicante eller åka på vårt unika fotbollsläger som arrangeras i samarbete med ett av världens bästa lag, Real Madrid. Oavsett om du är nybörjare eller redan har lärt dig lite spanska så kommer du ta dina språkkunskaper till nästa nivå och ha några fantastiska veckor i vackra Spanien.

Att resa till Spanien

Oavsett vilken kurs du väljer så kommer vår personal se till att du har en bekväm och säker resa. Vi möter dig på din valda flygplats och finns där för dig under hela resan. Våra erfarna och pålitliga ledare kommer följa med dig och de andra språkreseeleverna på alla utflykter och aktiviteter, så du kommer alltid ha någon att vända dig till om du behöver stöd.

Om Spanien

Spanien är ett av de mest besökta länderna i världen och lockar miljontals turister varje år. Med sina levande städer, underbara stränder, arkitektur i världsklass och fantastiska mat är det inte svårt att förstå varför. Från idylliska stränder längs Medelhavskusten till livliga städer som Madrid och Barcelona, det finns alltid massor att upptäcka precis runt hörnet. Det som verkligen utmärker Spanien som en av världens bästa platser är den vänliga och öppna befolkningen. De ser till att besökare känner sig välkomna och delar gärna med sig av allt fantastiskt som landet har att erbjuda, så det finns inget bättre sätt att träna din spanska på än när du lära känna nya kompisar.

Spanien

Språk: Spanska
Invånare: 47 miljoner
Valuta: Euro (EUR)
Landskod: +34
Yta: 504,782 km2

Väder och klimat

Klimatet i Spanien varierar men under sommaren är det varmt och soligt, särskilt runt Medelhavskusten. I Madrid är medeltemperaturen under sommaren 23 °C, men förbered dig på varmare väder under juli. I Alicante är medeltemperaturen 25-30 °C med mycket sol och mycket lite regn. Vattentemperaturen i Alicante är ca. 24 °C, så du kan räkna med mycket bad, och glöm inte solskydd. Det finns ingen bättre belöning efter några timmars språkstudier än ett härligt dopp i havet.

Sammanfattning

Spanien är ett vackert och spännande land som har massor att erbjuda. Det är inte konstigt att det är en sådan populär destination, speciellt under sommarmånaderna. Våra språkresor är den perfekta möjligheten för dig att upptäcka Spanien och samtidigt öva på ett nytt språk, lära dig nya saker och träffa människor från andra delar av världen. Oavsett om du väljer vår klassiska spanskakurs eller om du åker på vårt fotbollsläger i Madrid kommer du få en oförglömlig resa. Du kommer lära dig mer om dig själv än vad du trodde var möjligt.