Språkresor 14–17 år
STS Language Travel – roliga och utvecklande språkresor sedan 1958
Dags att ge sig iväg

Att resa till din destination

Flyg- eller tågbiljetter är inte inkluderat i priset för din språkresa. Du bokar själv din egen transport och reser på egen hand till och från din destination. Det betyder att du kan välja det resealternativ som passar dig bäst. När du har anlänt till flygplatsen eller tågstationen väntar personal på dig och dom hjälper dig att ordna transporten till ditt boende.

STS tar hand om transfer från och till flygplatsen eller tågstationen på din ankomstdestination. Det är därför viktigt att du meddelar oss dina ankomst- och avgångstider. Boka dina flyg- eller tågbiljetter så att du ankommer på samma dag som kursen startar, och åker hem samma dag som kursen slutar. Kontakta oss gärna om du har frågor eller behöver hjälp.

När du reser, tänk på att ha dina resehandlingar som pass och biljetter lättillgängliga i ditt handbagage. Ha också information om adress och telefonnummer till STS och den personal som möter dig när ankommer till din destination ifall det skulle vara något som dyker upp.

Innan du bokar, missa inte att kontrollera våra rekommendationer för ankomst- och avgångstider och flygplatser som anges på programsidan för din specifika språkkurs. Om du är minderårig och vill ha assistans av en ledsagare under din resa, kontakta ditt flygbolag för att få mer information. Vi rekommenderar också att du bokar ändringsbara och återbetalningsbara biljetter.