Språkresor 14–17 år
När du bokar en av våra språkresor får du 20% rabatt på valfri resväska från American Tourister.
Förbättra din franska på Franska rivieran

Franska på Franska rivieran

Ålder 14-17

Upplev den franska livsstilen och njut av den Franska rivierans härliga atmosfär. I Antibes är det avslappnade och glamourösa livet ständigt närvarande. Här är vattnet varmt, strandpromenaderna milslånga och stämningen alltid på topp.

Klassisk franskakurs

Vår klassiska franskakurs på Franska rivieran är mycket mer än bara en språkkurs. Du får en bra blandning av lektioner i klassrummet, fritidsaktiviteter och spännande utflykter, så du kommer inte bara lära dig franska utan även växa som person och lära dig saker du inte förväntat dig. Lektionerna är roliga och lärorika tack vare våra erfarna lärare, och de äger rum på en fin och modern skola. Tillsammans med dina nya vänner och passionerade ledare får du en perfekt balans mellan lektioner och solsemester. Från lugna dagar på stranden och grillkvällar till sportdagar och skattjakter. Det finns oändligt mycket att göra och lära dig på Franska rivieran. Missa inte chansen att dela denna fantastiska upplevelse med nya vänner från runtom i världen.

Din språkkurs med STS

 • Undervisning: Ca15 timmar per vecka inklusive muntliga workshops
 • Klasstorlek: Max 15 elever per klass, en blandning av internationella studenter från över 20 länder.
 • Nivå: Från A1 till C2 om CEFR (Common European Framework)
 • Undervisningsmetod: Vi undervisar på alla nivåer, från nybörjare till avancerade och kursen undervisas av kvalificerade lärare med akademiska intyg. De arbetar med varierande lektionsplaner som utvecklar elevernas färdigheter på deras olika nivåer.
 • Material: Exklusivt läromaterial ingår i programavgiften
 • Start-test: Alla ska göra ett start-test, detta görs för att bedöma varje elevs språknivå
 • Diplom: I slutet av kursen får du en Akademisk rapport med bedömning enligt CEFR och certifikat för närvaro

Aktiviteter som ingår

Att välja en språkresa i södra Frankrike innebär att ha roligt! Din språkresa på Franska Rivieran är full av roliga aktiviteter och utflykter där vi upptäcker vad rivieran har att erbjuda. Du kommer att få uppleva både heldagsutflykter och halvdagsutflykter samt en massa härliga events på campus. Vad säg om ett besök i Monaco, trädtoppsäventyrsbana, studsmatta, Aquasplash, bowling, segling, sportturneringar m.m?

Aktiviteterna på vardagarna är schemalagda efter lektionerna, och på helgerna har vi både halvdagsturer och heldagsutflykter. Alla aktiviteter är utformade så att du kan fortsätta lära dig mer franska samtidigt som du umgås med dina nya vänner och i alla roliga aktiviteter. Teamet av ledare finns till hands 24 timmar om dygnet, 7 dagar i veckan och övervakar även poolspel, fester och utflykter till stranden.

Observera att alla aktiviteter inte anordnas varje vecka, så vad du hinner uppleva beror på när du kommer och hur många veckor du väljer att vara här.

Boende

På din språkresa till Franska rivieran kommer du att bo på campus tillsammans med andra elever. Läs mer om hur det fungerar nedan.

Yay, we’re on TikTok!

Vad ingår?

 • Boende
 • Helpension
 • Transport till/från flygplats/tågstation
 • 15 tim språkundervisning/vecka
 • Kursmaterial
 • Aktiviteter och utflykter
 • Diplom
 • Lokala ledare och lärare
 • Support 24/7

Datum & priser

Flyg- eller tågbiljetter är inte inkluderat i priset. Du bokar din egen transport och reser på egen hand till och från din destination. Det betyder att du kan välja det resealternativ som passar dig bäst. Flyg kan bokas så fort STS har bekräftat din bokning med ett ’parental agreement’ och detta är signerat av dig och returnerat till STS.

STS tar hand om transfer från och till flygplatsen eller tågstationen på din destination, så det är viktigt att du delger oss dina ankomst- och avgångstider. När du reser till Franska Rivieran vill vi att du anländer till Nice flygplats eller tågstationen i Antibes mellan kl 08:00-20:00 samma dag som din kurs startar. Boka din returresa från samma plats som du ankommer. Avresetiden kan vara flexibel, men helst mellan kl. 8-20 samma dag som kursen slutar.

Tänk på att ankomstdag är söndag och avresedag är lördag.