Språkresor 14–17 år
STS Language Travel – roliga och utvecklande språkresor sedan 1958
Lär dig engelska mitt i Medelhavet

Språkresor till Malta

STS har anordnat resor till Malta under flera årtionden och år efter år står Malta högt upp på listan över våra populäraste destinationer, och det är inte svårt att förstå varför. Med härligt väder året runt, en fascinerande blandning av kulturer och fantastiska landskap, är det den perfekta platsen för dig som vill studera engelska på språkresan och samtidigt njuta av det perfekta sommarvädret.

Lär dig engelska på Malta 

Malta är perfekt för dig som vill lära dig engelska: en före detta brittisk koloni där engelska, och maltesiska, är de officiella språken. Det är ett vackert land mitt i Medelhavet med långa somrar och turkost vatten. På våra språkresor till Malta får du en blandning av lektioner i klassrummet, roliga aktiviteter och spännande utflykter vilket gör att du snabbt kommer förbättra din engelska. Du kommer uppleva en oförglömlig sommar tillsammans med ungdomar från hela världen. Våra erfarna lärare ser till att du får ut det mesta av engelskakursen, studiematerialet håller hög kvalitet och är kopplat till Common European Framework of Reference. Missa inte chansen att upptäcka denna vackra ö på en händelserik resa som du aldrig kommer glömma!

Vart vill du resa?

Engelska på Malta
Malta
  • Ålder 14-17 år
  • Hotell
  • Helpension
  • Engelska

Get the real stories from our students

Anmäl dig till ett infomöte

Ladda ner vår broschyr

Är du redo för en oförglömlig sommar med STS Education? Läs mer om ditt nästa äventyr i vår broschyr.

Att bo på Malta 

På våra språkresor till Malta under sommaren bor du på hotell.

Aktiviteter

Din språkresa på Malta innehåller mer än bara engelskalektioner. Dina ledare anordnar massor av roliga utflykter och aktiviteter som gör att du kan njuta av det bästa av Malta och samtidigt har roligt med dina nya vänner. Detta är några av de aktiviteter som ingår på Malta: en halvdag i den vackra huvudstaden Valletta, en heldagsutflykt till vackra ön Comino med Blue Lagoon och flera dagar på stranden. Förutom dessa aktiviteter kommer dina ledare att anordna STS Student Party med musik, snacks och massor av dans. Ett roligt sätt att avsluta en händelserik dag!

Med skumpartyn, beachvolleyboll och massor av soliga dagar fick jag en solbränna nästan lika snabbt som jag lärde mig prata engelska flytande / Freja Johansson

Om Malta 

Malta ligger mitt i Medelhavet mellan den nordafrikanska kusten och Sicilien. Ön är känd för sin historiska kultur, och har långa sandstränder med ikoniska maltesiska båtar och unik arkitektur i form av slott och tempel. Landet består av tre öar (Malta, Gozo och Comino), men våra studenter bor och går i skolan på huvudön Malta.

Att resa till Malta 

Oavsett varifrån du reser möter vår personal upp dig på flygplatsen när du landar på Malta International Airport. Därifrån åker du med våra ledare till din resort tillsammans med de andra studenterna. Alla aktiviteter leds av vår engagerade och erfarna personal som ser till att du har en trygg och rolig vistelse på Malta.

Väder och klimat

Malta har ett subtropiskt medelhavsklimat med torra heta somrar, medan temperaturen under vintern är runt 15°C. Somrarna är alltid soliga och regnfria, men under vintern är det inte helt ovanligt med molnigt eller stormigt väder. Under våren och hösten är det runt 20°C, så badsäsongen är lång och sträcker sig från april till oktober. Under juli och augusti är temperaturen ofta över 30°C, så var beredd på några varma dagar, från morgon till sen kväll.