Språkresor 14–17 år
STS Language Travel – roliga och utvecklande språkresor sedan 1958

Bokning och betalning

Boka direkt här på vår webbplats eller genom att kontakta oss. Hos oss kan du alltid delbetala din resa. Säkra din plats redan idag!

Betalning av språkresa

 • Den första betalningen, samt eventuellt om- och avbokningsskydd, gör du i samband med din bokning online. Det är en anmälningsavgift på 2000 kr som ingår i det totala beloppet för din språkresa. Betalningen av anmälningsavgiften innebär att du och dina vårdnadshavare har tagit del av och godkänt STS Allmänna villkor för paketresor.
 • Slutfakturan, som är på resterande belopp, skickas 60 dagar innan avresa och ska vara betald senast 40 dagar innan avresa. Om du har bokat med en rabatt så dras rabatten på denna faktura.

Kontakta oss på STS för mer information, du kan också ringa oss på 0771-20 20 40 eller maila customercare@sts.se.

Vad ingår?

En språkresa med STS omfattar alltid språkundervisning, boende och aktiviteter. Var du än vill tillbringa dina magiska veckor utomlands, har vi satt ihop ett gediget paket för just din resa

Allt detta ingår när du åker på språkresa med STS

 • Boende
 • Hel- eller halvpension
 • Transfer till och från flygplats/tågstation på din destination
 • 15 tim språkundervisning/vecka
 • Kursmaterial
 • Aktiviteter och utflykter på plats
 • Diplom
 • Lokala ledare och lärare
 • Support 24/7

Kostnader som tillkommer utöver resans pris

Flyg eller tågbiljett till värdlandet ingår inte i våra priser, om inte annat specificerats. Vänligen notera att resa till och från din flygplats eller tågstation här hemma inte heller ingår i priset. Däremot ingår resa till och från flyg- eller tågstation på din ankomstdestination när du är på plats.

Eventuellt valutatillägg kan tillkomma samt att extra kostander kan tillkomma vid matallergier. Mer information finns på respektive kurssida. Du behöver också ha med dig fickpengar för shopping, snacks, souvenirer med mera. Ombokningskostnad (995 kr) tillkommer om du bokar om din resa och inte har köpt avbeställningsskydd.

Aktiviteter och utflykter

På alla destinationer ingår en rad olika aktiviteter och utflykter. Ibland kan du också lägga till extra aktiviteter eller utflykter till fler spännande sevärdheter. Läs mer under respektive destination om vad som finns att välja på för just din resa.

Vi erbjuder även följande tilläggstjänster

Om- och avbokningsskydd

Om du efter bokning ändrar dig och vill åka till en annan destination, åka vid ett nytt datum eller på grund av sjukdom/olycksfall inte längre har möjlighet att åka på din språkresa kan du med om- och avbokningsskyddet enkelt boka om din resa utan extra kostnad upp till 60 dagar innan avresa. Skyddet måste köpas i samband med bokning av resa och kan inte läggas till senare. Pris: 695 kr.

Om- och avbokningsskyddet täcker även om du bokat tillsammans med en kompis och hen skulle bli sjuk eller råka ut för en olycka förutsatt att denne också har tecknat om- och avbokningsskyddet. Avbokningar med full återbetalning (exkl. kostnaden för om- och avbokningsskyddet) gäller mot uppvisande av läkarintyg och träder i kraft 30 dagar innan avresa.

Frågor om din bokning

Om du har funderingar som rör bokning, finansiering, försäkringar, värdfamilj, tillägg m m, kontakta gärna oss på STS så hjälper vi dig! Ring oss på telefon 0771-20 20 40, maila oss på customercare@sts.se . Du når oss också via våra sociala kanaler.

För kompletta betalningsvillkor, läs mer här.