Språkresor 14–17 år
STS Language Travel – roliga och utvecklande språkresor sedan 1958
Glamour på Franska rivieran

Språkresa till Frankrike

Allting med Frankrike är vackert: städerna, landskapen, maten och språket. Det är ett fascinerande land med massor att erbjuda och det finns inget bättre sätt att lära känna och upptäcka den här platsen, människorna och språket än att åka på en av våra språkresor till Frankrike. Upptäck skönheten, lär dig deras oemotståndliga språk och träffa ungdomar från hela världen.

Oavsett om du har studerat franska tidigare eller är nybörjare så ger våra språkresor dig chansen att utforska en ny plats och njuta av allt som Frankrike har att erbjuda.

Lär dig franska i Frankrike

Franska är känt för att vara ett vackert och romantiskt språk, perfekt för de vackra och romantiska landskapen, byarna och städerna som gör Frankrike till en fantastisk plats. Den franska livsstilen är lika trevlig, med god mat, marknader och mysiga kaféer. På våra språkresor till Frankrike får du möjlighet att fördjupa dig i det franska språket och den franska vardagen. Du får möjlighet att studera med erfarna lärare, träna dina språkkunskaper när du pratar med människor och upptäcka allt det som gör Frankrike till det fantastiska land det är. Tillsammans med resenärer från hela världen kan du upptäcka Frankrikes sevärdheter, gator och fantastiska natur när du åker på roliga aktiviteter och utflykter.

Vart vill du resa?

Anmäl dig till ett infomöte

Ladda ner vår broschyr

Är du redo för en oförglömlig sommar med STS Education? Läs mer om ditt nästa äventyr i vår broschyr.

Att resa till Frankrike

Du bokar din egen resa och tas emot av din ledare på plats i landet vid ankomst. Hit är det enkelt att åka med både flyg och tåg från hela Europa, så välj det sätt att resa som passar dig bäst. När du kommit fram åker du tillsammans med ledare till ditt campus.

Erfarna och utbildade ledare finns med på alla aktiviteter och lektioner för att se till att du har en säker och trevlig språkresa i Frankrike. Vi tar hand om alla detaljer så du kan fokusera på att få ut det mesta av din upplevelse, lära dig så mycket som möjligt och skapa minnen för livet.

Frankrike

Invånare: 67 miljoner 
Yta: 644,000 km2 
Huvudstad: Paris 
Språk: Franska 
Valuta: Euro (EUR) 
Landskod: +33

Om Frankrike

Det finns en anledning till att Frankrike är ett av de mest besökta länderna i världen. Eller det finns snarare massor av anledningar. År efter år reser tiotals miljoner människor till Frankrike för att uppleva dess glamour, konst och arkitektur i världsklass, pittoreska byar, levande städer samt mysiga restauranger, kaféer och bagerier. Från historiska landmärken i Paris till gyllene medelhavsstränder, det finns oändligt mycket att se, göra och äta i Frankrike.

Väder och klimat

Sydöstra Frankrike har ett härligt subtropiskt klimat med milda vintrar och varma och soliga somrar, perfekt om du vill tillbringa dagarna på stranden. Här blir det ofta väldigt lite regn under sommaren och den varma temperaturen gör att du aldrig kommer vilja åka härifrån. Glöm inte att packa badkläder, solglasögon och solskydd så du kan njuta av allt som erbjuds på Franska rivieran på sommaren.