Språkresor 14–17 år
När du bokar en av våra språkresor får du 20% rabatt på valfri resväska från American Tourister.
Minnen för livet

Efter din språkresa

Du har haft några intensiva veckor fyllda med skratt, vänner och nya erfarenheter. När det är dags att säga hej då är det svårt att tro att du bara har känt dessa människor under några veckor. Men se till att hålla kontakten med dina nyfunna vänner, kanske åker ni på språkresa nästa sommar igen. Och kom ihåg: ”Don't cry because it's over, smile because it happened."

Nya äventyr med STS

När du har kommit hem inser du hur mycket de här veckorna har gett dig. Både när det gäller språkkunskaper, nya vänner och personlig utveckling. Men det behöver inte ta slut här. Dela med dig av dina erfarenheter som STS-ambassadör, eller vidga dina vyer ännu mer genom att åka på ett nytt äventyr som utbytesstudent i ett annat land.

Bli värdfamilj

Ett annat sätt att lära känna en annan kultur är att bjuda in en utbytesstudent från ett annat land till din egen familj. Få ett internationellt syskon under några månader eller ett helt år. Genom att visa hur du lever och lära känna deras kultur kan du lära dig massor, även om du fortfarande är hemma i Sverige. Läs mer om att bli värdfamilj.