Högre utbildning på college och universitet

Se film från IBS pre departure-möte

Fri Jun 17 2016

Snart är det dags för en ny grupp studenter att påbörja sina utlandsstudier med IBS. En viktig del i förberedelserna är vårt pre departure-möte. Här kan du se en film från mötet i Göteborg.

Ett stort gäng blivande IBS-studenter och några medföljande föräldrar och vänner samlades på IBS huvudkontor i Göteborg för att få svar på de sista frågorna innan avresa. Vi fick en intervju med Sandra som ska studera på Santa Barbara City College. Hon har förberett det mesta och ser fram emot att komma bort från Sverige.

Se intervjun med Sandra

Följ Sandra på Instagram

Se till att hålla utkik på vårt Instagramkonto (@ibseducation) där du senare i sommar kommer att kunna följa Sandras sista förberedelser hemma och första dagar på plats i Kalifornien. Stay tuned!

Vill du också åka?

Blir du sugen? Än är det inte för sent att komma i väg redan efter sommaren. Flera av våra skolor tar fortfarande emot ansökningar till höstens kursstarter, men det kan vara begränsat antal platser så kontakta oss så snart som möjligt om du är intresserad.

Tack till alla som kom och gjorde vårt pre departure-möte i Göteborg till en härlig kväll. Stort lycka till med era sista förberedelser!