Högre utbildning på college och universitet

Malins eventstudier i Brisbane gav minnen för livet

Mon Oct 06 2014

Att jag åkte till Australien var en slump, men det är något jag aldrig kommer ångra. Jag insåg att det inte riktigt fanns något jag ville göra i Sverige och av en slump öppnade jag för en gångs skull mailet från IBS som brukade trilla ner i e-posten.

Jag såg titeln plugga event i Australien och tänkte: Shit vad kul med event! Australien är ett land jag alltid velat åka till, varför inte spendera året där? Sagt och gjort, jag ringde till IBS-kontoret och började genast fixa med alla detaljer. Genom att jag åkte med IBS blev en annars ganska komplicerad process väldigt enkel.

På ungefär två veckor var allt inför resan fixat och jag var supertaggad för att åka. Allt var klappat och klart och innan jag visste ordet av satt jag på planet mot mitt mest spontana och galna äventyr hittills.

Att åka till Austalien och plugga med IBS är ett beslut jag aldrig kommer ångra, för jag har lärt mig så mycket om mig själv och jag har fått så mycket minnen jag aldrig kommer glömma. Exempelvis att anordna det slutgiltiga evenemanget vi arrangerade, en maskerad, var extremt lärorikt. Hela processen, allt teamwork och slutligen själva eventet. Det är en kväll jag kommer minnas för livet.

Får jag en chans uppmuntrar jag gärna folk att åka till Australien och uppleva staden Brisbane, folket och utbildningen. Att åka med IBS gjorde att jag tog mig an ett äventyr jag aldrig trodde att jag skulle göra, eller våga. Med IBS blev hela resan, med alla förberedelser, enkelt och det gjorde att min dröm att åka till Australien kunde bli verklighet.

Jag har skaffar mig massor med ny kunskap där nere, som jag nu kan använda för att anordna professionella och oförglömliga event för studenterna i Skövde. Hade det inte varit för IBS mail hade jag varit utan oförglömliga minnen, vänner för livet och aldrig varit där jag är nu. Tack IBS!

Här studerade Malin

Martin, Brisbane