Högre utbildning på college och universitet

En vanlig dag i södra Florida

Tue Dec 08 2015

Jag är nu mitt i min bachelor i Business Administration, där jag har International Business som major. Jag går på Keiser University, som ligger i den vackra staden West Palm Beach i Florida. Det var en tillfällighet att jag åkte hit för att studera, men jag har inte ångrat det en sekund.

En typisk dag här i södra Florida består i regel av skola och läxor. Många tror att vi är på stranden hela dagarna, men när du har bott här ett tag får du andra intressen också. En helt vanlig dag för mig börjar ofta med en kort springtur eller promenad i närheten, innan jag åker till skolan. Mitt schema den här terminen är rätt behagligt, så jag har mycket fritid att göra annat också.

Att kunna plugga till prov på stranden, gå omkring i flip flops hela året och aldrig frysa är bara några bonusar du får när du bor här i Florida.

Jag läser Accounting, Engelska, Business Law, Modern History och International Marketing. Jag är väldigt nöjd med mina kurser och alla är väldigt intressanta på sina olika sätt. Mina två favoriter är International Marketing och Business Law. Business Law är inriktat mot lagar och regler när det gäller företag. Vi lär oss om hur vi skriver kontrakt, olika anledningar till varför man kan bryta kontrakt, och andra olika lagar runt att ha ett företag.

Efter skolan umgås jag ofta med vänner. Vi slappnar av vid poolen, spelar volleyball eller är med i olika aktiviteter på skolan. Skolan är väldigt internationell så det är många olika kulturer som blandas där. Jag lär mig något nytt varje dag.

Som sagt, jag har inte ångrat en sekund att jag bestämde mig att flytta hit. Jag har lärt mig så mycket nytt, blivit mycket mer självständig och jag utnyttjar studentlivet till fullo. Att kunna plugga till prov på stranden, gå omkring i flip flops hela året och aldrig frysa är bara några bonusar du får när du bor här i Florida.

Läs mer
Keiser University