Språkresor 15–18 år
STS Language Travel – roliga och utvecklande språkresor sedan 1958
Bonjour glamour!

Språkresa till Franska rivieran

Från storslagna platser som Nice och Monaco till pittoreska byar och vackra stränder längs kusten, Franska rivieran är en spännande plats att spendera din sommar på. Våra språkresor ger dig chansen att utforska rivieran och lära dig det vackra franska språket tillsammans med resenärer från runtom i världen.

Highlights

  • Fransk glamour vid havet
  • Mysiga medeltida byar vid kusten
  • Spännande städer som Nice och Cannes
  • Det fantastiska Picasso-museet
  • Mat i världsklass
  • Eleganta semesterorter

Våra program

Anmäl dig till ett infomöte

Beställ kostnadsfri broschyr!

Beställ vår broschyr nu och läs allt om STS Språkresor, våra destinationer och tiden utomlands som kommer att bli ditt livs största äventyr!

Lär dig franska på Franska rivieran

Franska rivieran visar upp allt som är fantastiskt med Frankrike. Vackra stränder, charmiga byar och stora eleganta städer. Under sommaren är gatorna fulla av liv och fylls av människor och uteserveringar. Våra resor är utformade så att du ska få den bästa möjliga upplevelsen, utforska alla sevärdheter i området, delta i roliga aktiviteter och träna på att prata franska i vardagliga situationer. Dina lärare är kvalificerade och passionerade, och du kommer förbättra din franska samtidigt som du lär känna ungdomar från andra länder. Missa inte chansen att upptäcka en fantastisk plats och uppleva den bästa sommaren i ditt liv.

Att bo på Franska rivieran

Under din språkresa på Franska rivieran bor du hos en lokal värdfamilj i området Juan-Les-Pins eller Antibes, två vackra städer som har vuxit ihop över tiden. Att bo hos en värdfamilj ger dig inte bara ett fantastiskt stöd under din resa, du får dessutom möjlighet att träna din franska i vardagliga situationer. Du får en unik inblick i det franska vardagslivet, lär dig mer om kulturen och öppnar ditt sinne för nya möjligheter.

Aktiviteter

På din språkresa till Franska rivieran ingår mer än bara språklektioner. Din resa börjar med en välkomstpicknick och en rundtur i Antibes och Juan-Les-Pins så du lär känna området och dina klasskamrater. Du besöker marknader i Antibes och Picasso Museum, det första museet dedikerat till den världskända konstnären som spenderade mycket tid i just det här området. Dina ledare anordnar även massor av roliga spel och aktiviteter, bland annat skattjakt, tävlingar och härliga fester för dig och dina nya vänner.

Om Franska riveran

Franska rivieran ökade i popularitet för hundra år sedan när Europas rikaste (bland annat kungligheter och aristokrater) upptäckte regionens eleganta städer och perfekta stränder. Även om glamouren håller i sig så är det nu ett populärt semesterresmål som lockar miljoner besöker varje år.

Snabbfakta

Språk: Franska 
Invånare: 2 miljoner 
Valuta: Euro (EUR) 
Landskod: +33 

Jag visste inte att Frankrike skulle vara så himla kul. Jag lärde snabbt känna alla i gruppen och vi hade alltid roligt tillsammans! / Quang Lillsö

Sammanfattning

Språkresor är en fantastisk möjlighet där du blir bättre på ett språk, lär dig nya saker och träffar människor från hela världen. Om du älskar det franska språket och glamouren på Côte d’Azur ska du åka med oss på en språkresa till Franska rivieran och vara med om en sommar du aldrig glömmer. Du kommer ha ett fullspäckat schema med roliga aktiviteter och spännande äventyr, och du kommer uppleva allt tillsammans med nya vänner.