USA:s finaste stad

Språkresa till San Diego

Med näst intill perfekt väder, en avslappnad livsstil och några av landets trevligaste människor så förtjänar San Diego sitt smeknamn: USA:s finaste stad. Det kan till och med vara så att det även är USA:s bästa stad för språkresor, den perfekta platsen att spendera din sommar på, förbättra din engelska och träffa nya vänner från hela världen.

Highlights

 • USA:s finaste stad
 • Kaliforniens avslappnade atmosfär
 • Levande kulturscen
 • Landets härligaste väder
 • Intressanta stadsdelar
 • Bra surf på någon av stadens många stränder

Våra program

Engelska i San Diego – Independent
San Diego, USA
 • Ålder 15-19
 • Campus
 • Engelska
 • Individuell resa
Engelska i San Diego
San Diego, USA
 • Ålder 13-19
 • Campus/värdfamilj
 • Engelska
 • Gruppresa

Anmäl dig till ett infomöte

Beställ kostnadsfri broschyr!

Beställ vår broschyr nu och läs allt om STS Språkresor, våra destinationer och tiden utomlands som kommer att bli ditt livs största äventyr!

Lär dig engelska i San Diego  

Med Kaliforniens härliga klimat, den avslappnade livsstilen och den fantastiska naturen har San Diego allt du kan önska dig av en språkresedestination. Regionens naturliga skönhet erbjuder allt från vackra stränder till öppna landskap, och Kaliforniens avlsppnade livsstil får dig att sakta ner och njuta av allt som San Diego har att erbjuda. Upplev stadens karaktäristiska stadsdelar, stora gröna parker, bra surf och ett unikt fusionkök. Åk på en språkresa till San Diego och förbättra din engelska med vår klassiska engelskakurs, träffa andra språkreseelever från hela världen och utforska denna fascinerande stad. Fyll sin sommar med äventyr, väx som person och var med om upplevelser du aldrig glömmer. När du inte har engelskalektioner har du ett fullspäckat schema med aktiviteter och utflykter tillsammans med dina nya internationella vänner. Se till att du får en oförglömlig sommar i San Diego!

Att bo i San Diego  

I San Diego kan du bo antingen på universitetscampus eller hos en noga utvald värdfamilj, tillsammans med upp till tre andra internationella elever. Att bo hemma hos någon ger dig en unik möjlighet att uppleva det amerikanska familjelivet och verkligen låta dig omges helt av den engelskspråkiga miljön under din vistelse. Å andra sidan så ger campuslivet dig lite mer frihet och du kan umgås mer med dina nya vänner. Vad du än väljer så kommer det definitivt att bli oförglömligt!

Aktiviteter

Du kommer göra mycket mer än att studera engelska under din resa i San Diego. Din språkresa är full av aktiviteter och utflykter så du kan utforska denna fantastiska stad och få ut det mesta av din sommar. Aktivitetsschemat varierar beroende på hur länge du ska vara där, men några av de aktiviteter som du får vara med på i San Diego är ett besök på närliggande La Jolla, en rundtur på San Diegos historiska Gaslamp Quarter, flera dagar på stranden, shoppingturer, olika sportaktiviteter, och naturligtvis STS Student Party.

Tillval  

Få ut mer av din språkresa i San Diego genom att lägga till STS Explorer Pass till din bokning och var med om ännu fler roliga aktiviteter. I Explorer Pass i San Diego ingår en övernattning i Los Angeles där du besöker några av stadens mest kända platser, som Santa Monica och Hollywood Walk of Fame, samt ett besök på Universal Studios! Missa inte chansen att lägga till denna fantastiska resa när du bokar din språkresa.

Om San Diego

Även om San Diego är en av USA:s största städer (femte största sett till befolkningen), känns den mer som en avslappnad kuststad. Staden har ett avslappnat tempo, vädret är i stort sätt perfekt och befolkningen är vänlig och välkomnande. San Diego och dess vackra omgivningar har över 60 stränder där du kan ta det lugnt och testa olika vattensporter, upptäcka vackra parker och äta fantastisk mat. Detta är absolut USA:s finaste stad.

Snabbfakta

Språk: Engelska 
Invånare: 1.4 miljoner 
Valuta: Amerikanska dollar 
Sommartemperatur: 20–25 °C 

Det var precis som i en film – en cool skola, stränder, palmer och Starbucks i varje hörn. / Emma Pettersson

Att resa San Diego  

Det kan vara en lång resa till San Diego, men oroa dig inte. Med STS är det enkelt och säkert. Våra ledare möter dig på din flygplats, och när du anländer till San Diego kommer du träffa din värdfamilj som kör dig, och de andra studenterna du ska bo med, hem till ert tillfälliga hem. Där kan ni direkt göra er hemmastadda och börja njuta av er resa.

Sammanfattning  

De saker som är det bästa med sommaren är även det som gör vår språkresa till San Diego oemotståndlig: perfekt väder, vackra omgivningar, tid att hänga på stranden, äventyr, möjligheten att lära sig något nytt och lära känna nya vänner. Du får allt detta och ännu mer om du väljer att åka hit till sommaren. Sakerna du gör, människorna du träffar och minnena du skapar kommer du ha med dig för resten av livet. Åk till San Diego och spendera ditt livs bästa sommar i USA:s finaste stad.