Nya äventyr med STS

Om du inte kan få nog av att resa har vi goda nyheter till dig! Det finns många fler spännande möjligheter utomlands med STS. Fortsätt ditt utlandsäventyr med ännu en språkresa, ett år som utbytesstudent, eller varför inte påbörja en akademisk utbildning utomlands? Vart vill du åka?

Bli utbytesstudent

Tänk dig att bo på en helt ny plats, en skola full med nya vänner och intressanta kurser och fritidsaktiviteter – en möjlighet att bli den person som du alltid drömt om. Ett high school-utbyte är fullt av möjligheter att se spännande platser, möta nya vänner och växa som människa. Med STS finns det många olika länder att välja mellan.

Läs mer om STS High School

Bli värdfamilj

Ett annat sätt att lära känna en annan kultur är att bjuda in en utbytesstudent från ett annat land till din egen familj. Få ett internationellt syskon under några månader eller ett helt år. Genom att visa hur du lever och lära känna deras kultur kan du lära dig massor, även om du fortfarande är hemma i Sverige.

Läs mer om att bli värdfamilj för STS High School

Studera utomlands på college eller universitet

Vill du plugga marknadsföring på Hawaii, mode i London eller fitness i Australien? Om du är 18 år eller snart fyller, kan nästa steg i din utbildning vara att plugga på högskola eller universitet utomlands. Det ger dig inte bara ett starkare CV, utan hjälper dig också att växa som person tack vare nya kulturella erfarenheter, förbättrade språkkunskaper och ett bredare nätverk. En termin, ett läsår eller en komplett utbildning. Berätta för oss vad du vill, så hjälper vi dig att uppnå det.

Precis som våra high school-program omfattar våra Study Abroad-program noggrant utvalda destinationer och skolor, trygga arrangemang på plats och personlig rådgivning från början till slut.

Läs mer om STS Study Abroad