Summer Academy
För dig mellan 10–19 år
+46 771-20 20 40
Minnen för livet

Efter din språkresa

Du har haft några intensiva veckor fyllda med skratt, vänner och nya erfarenheter. När det är dags att ta säga hej då på flygplatsen är det svårt att tro att du bara har känt dessa människor under några veckor. Men kom ihåg: ”don't cry because it's over, smile because it happened."

När du har kommit hem inser du hur mycket de här veckorna har gett dig. Både när det gäller språkkunskaper, nya vänner och personlig utveckling. Men det behöver inte ta slut här. Träffa dina nya vänner igen på STS Reunion party, inspirera andra att bestämma var de ska åka, dela med dig av dina erfarenheter som STS-ambassadör eller vidga dina vyer ännu mer genom att åka på ett nytt äventyr utomlands.

STS Reunion Party

Dags för fest! STS Reunion Party ger dig och dina språkresekompisar en chans att träffas igen. Återupplev alla roliga minnen, dansa till de bästa låtarna och umgås med dina vänner. Det blir en oförglömlig kväll du länge kommer att minnas.

Läs mer

Bli STS-ambassadör

Det är många som är intresserade av att höra din berättelse. Att höra om någon annans upplevelse är ett av de bästa sätten att få inblick om hur en språkresa går till. Bli ambassadör och låt din berättelse inspirera andra till att ta steget!

Läs mer

Nya äventyr med STS

Om du inte kan få nog av att resa har vi goda nyheter till dig!  Det finns många fler spännande möjligheter utomlands med STS. Fortsätt ditt utlandsäventyr med ännu en språkresa, ett år som utbytesstudent eller som au pair. Eller varför inte påbörja en akademisk utbildning utomlands? Vart vill du åka?

Läs mer

8-Phone-Women-AdobeStock_118224614.jpg 8-Phone-Women-AdobeStock_118224614.jpg

Vi ringer upp dig

Om du har frågor eller vill att vi ska kontakta dig kan du lämna ditt telefonnummer, så ringer vi upp dig så fort som möjligt!


1_Malta_FernandezCruise_DSC_7141.jpg 1_Malta_FernandezCruise_DSC_7141.jpg

Beställ en kostnadsfri broschyr

Klassisk språkresa, äventyrsresa, sportresa eller lifestyleresa? Läs om hela utbudet i vår inspirerande broschyr!

Frågor & Svar

 • Vad för slags språkresor finns det?

  Resan kan kombineras på olika sätt. STS-koncepten är:

  Språkresor – på den här språkresan har du lektioner på förmiddagen eller eftermiddagen och roliga aktiviteter och utflykter under resten av dagen.. Den här resan kan kombineras med sportkurser (eller kurser i fotografering och mode) på flera av våra destinationer. För den här restypen erbjuder vi också intensivkurser och kurser som är särskilt utvecklade för personer med dyslexi.

  Läs mer om Språkresor här

  Äventyrsresor – det här är en mycket populär språkresa som inte innehåller vanlig traditionell inlärning. Den här kursen är fylld av aktiviteter, utflykter och äventyr.

  Läs mer om Äventyrsresor här

  Sportresor – den här resan fokuserar på din favoritsport. Om du väljer Sportresor kan du få ut det mesta av din språkresa genom att kombinera ditt intresse med engagerande och lärorika lektioner.

  Läs mer om Sportresor här

  Lifestyleresor - den här resan fokuserar på din favorithobby eller om du bara vill åka iväg och få lite egen fritid.

  Läs mer om Lifestyleresor här

 • Hur ser språklektionerna ut?

  Det känns definitivt inte som de vanliga språklektionerna hemma. Våra lärare tar hänsyn till att du befinner dig i det land där språket talas. Vi gör olika gruppövningar och aktiviteter och allt sker tillsammans med dina nya vänner från hela världen. Dina läxor kan exempelvis vara att berätta för dina klasskamrater om middagen du och din värdfamilj hade igår kväll.

 • Kan jag bo med min kompis?

  Absolut, vi placerar kompisar och syskon som vill bo i samma värdfamilj, samma gäller för boende på resort och campus. Det är dock väldigt viktigt att du meddelar oss om detta i god tid innan, gärna när du bokar din resa. Upp till fyra vänner eller syskon kan bo tillsammans.

  Läs mer under bokningsinformation

 • Kan vem som helst åka på en språkresa med er?

  Vi gör allt i vår makt för alla att kunna åka på sin drömresa. Det är därför viktigt att du informerar oss om du har några sjukdomar, allergier eller funktionshinder. Med den här informationen i åtanke kan vi hitta en lösning som passar dig perfekt. Vi har värdfamiljer som har erfarenheter när det gäller till exempel diabetes och allergier, och som är väl informerade när det gäller läkemedel, kost och olika livsstilar.

  Läs mer under bokningsinformation

 • Hur mycket kan jag lära mig?

  Eftersom du är omgiven av språket överallt – hemma, i skolan och på fritiden, lär du dig hela tiden. Det som du lär dig i klassrummet är bara en del av utbildningen. Du får även lära dig mycket när du övar språket efter skolan, när du umgås med din värdfamilj, när du shoppar eller när du köper glass.

  Läs mer om STS Progressive Learning

 • Hur bokar jag?

  Steg 1 - Välj Destination

  Steg 2 - Välj bland kurser och aktiviteter på ditt valda resmål.

  Steg 3 - Boka! 

  Psst! Du vet väl om att du även kan välja att räntefritt avbetala din resa? Se här

Öppet må–to 9–19, fr 9–17 Mer information

Besök oss
STS Education AB Göteborg
Kyrkogatan 48 – NK-huset
411 08 Göteborg
STS Education AB Stockholm
Kindstugatan 1
111 31 Stockholm

© STS Education AB 1958–2018