Summer Academy
För dig mellan 10–19 år
+46 771-20 20 40

Boende

Alla de boendealternativ som vi erbjuder är noggrant utvalda, eftersom vi vet att det är mer än bara en sovplats. Här tillbringar du tid mellan skolan och aktiviteter och umgås med nya vänner. Våra elever berättar ofta att det blir som ett andra hem.

STS-värdfamilj

De flesta av våra elever väljer att bo i en värdfamilj. Det är lätt att förstå varför det är så populärt. Du bor precis som lokalbefolkningen och lär dig om platsen genom din familjs perspektiv och upplever mer än bara vanliga turistsaker. Upp till tre andra elever kan bo i samma familj som du. På de flesta av våra kurser ingår helpension i din värdfamilj. Du är oftast borta under lunchen och därför förbereder värdfamiljen en matsäck till dig.

Alla våra värdfamiljer är noggrant utvalda och många av dem kommer tillbaka till oss år efter år. Gemensamt för alla är att de är nyfikna på andra kulturer och vill visa dig både sin vardag och traditioner. Få en andra familj utomlands!

STS Resort

Vill du ha lyxigt boende under din språkresa? Då kan du välja att bo på en resort. Det är ett noggrant utvalt hotell med alla bekvämligheter som du behöver för underbara sommardagar. Våra resorter skiljer sig från varandra, men de har allt som oftast en pool, ett soldäck, kafé och gratis Wi-Fi. Du kan komma att dela rum med upp till tre andra studenter och dina ledare bor även de här. Halvpension ingår.

STS Campus

På vissa av våra destinationer erbjuder vi Campusboenden på antingen college eller universitetsområden intill skolan där du har dina lektioner. Den här typen av boende ger en äkta och genuin upplevelse då du faktiskt bor precis som man gör "på riktigt". På vissa Campus ingår helpension och på andra ingår endast frukost och middag, det beror på vilken kurs du är på.

STS On the Road

Om du åker på en roadtrip med STS byter du boende nästan varje natt. Vi reser runt och håller oss i närheten av de populäraste sevärdheterna längs med vägen. På våra roadtrips i USA eller Kanada bor på vi på vandrarhem eller hotell och ibland campar vi. Föreställ dig att du och dina vänner samlas runt lägerelden och ser hur solen går ner över Grand Canyon. Det blir helt klart ett minnesvärt ögonblick. Det ingår inga måltider i resan.

 


8-Phone-Women-AdobeStock_118224614.jpg 8-Phone-Women-AdobeStock_118224614.jpg

Vi ringer upp dig

Om du har frågor eller vill att vi ska kontakta dig kan du lämna ditt telefonnummer, så ringer vi upp dig så fort som möjligt!


1_Malta_FernandezCruise_DSC_7141.jpg 1_Malta_FernandezCruise_DSC_7141.jpg

Beställ en kostnadsfri broschyr

Klassisk språkresa, äventyrsresa, sportresa eller lifestyleresa? Läs om hela utbudet i vår inspirerande broschyr!

Frågor & Svar

 • Vad för slags språkresor finns det?

  Resan kan kombineras på olika sätt. STS-koncepten är:

  Språkresor – på den här språkresan har du lektioner på förmiddagen eller eftermiddagen och roliga aktiviteter och utflykter under resten av dagen.. Den här resan kan kombineras med sportkurser (eller kurser i fotografering och mode) på flera av våra destinationer. För den här restypen erbjuder vi också intensivkurser och kurser som är särskilt utvecklade för personer med dyslexi.

  Läs mer om Språkresor här

  Äventyrsresor – det här är en mycket populär språkresa som inte innehåller vanlig traditionell inlärning. Den här kursen är fylld av aktiviteter, utflykter och äventyr.

  Läs mer om Äventyrsresor här

  Sportresor – den här resan fokuserar på din favoritsport. Om du väljer Sportresor kan du få ut det mesta av din språkresa genom att kombinera ditt intresse med engagerande och lärorika lektioner.

  Läs mer om Sportresor här

  Lifestyleresor - den här resan fokuserar på din favorithobby eller om du bara vill åka iväg och få lite egen fritid.

  Läs mer om Lifestyleresor här

 • Hur ser språklektionerna ut?

  Det känns definitivt inte som de vanliga språklektionerna hemma. Våra lärare tar hänsyn till att du befinner dig i det land där språket talas. Vi gör olika gruppövningar och aktiviteter och allt sker tillsammans med dina nya vänner från hela världen. Dina läxor kan exempelvis vara att berätta för dina klasskamrater om middagen du och din värdfamilj hade igår kväll.

 • Kan jag bo med min kompis?

  Absolut, vi placerar kompisar och syskon som vill bo i samma värdfamilj, samma gäller för boende på resort och campus. Det är dock väldigt viktigt att du meddelar oss om detta i god tid innan, gärna när du bokar din resa. Upp till fyra vänner eller syskon kan bo tillsammans.

  Läs mer under bokningsinformation

 • Kan vem som helst åka på en språkresa med er?

  Vi gör allt i vår makt för alla att kunna åka på sin drömresa. Det är därför viktigt att du informerar oss om du har några sjukdomar, allergier eller funktionshinder. Med den här informationen i åtanke kan vi hitta en lösning som passar dig perfekt. Vi har värdfamiljer som har erfarenheter när det gäller till exempel diabetes och allergier, och som är väl informerade när det gäller läkemedel, kost och olika livsstilar.

  Läs mer under bokningsinformation

 • Hur mycket kan jag lära mig?

  Eftersom du är omgiven av språket överallt – hemma, i skolan och på fritiden, lär du dig hela tiden. Det som du lär dig i klassrummet är bara en del av utbildningen. Du får även lära dig mycket när du övar språket efter skolan, när du umgås med din värdfamilj, när du shoppar eller när du köper glass.

  Läs mer om STS Progressive Learning

 • Hur bokar jag?

  Steg 1 - Välj Destination

  Steg 2 - Välj bland kurser och aktiviteter på ditt valda resmål.

  Steg 3 - Boka! 

  Psst! Du vet väl om att du även kan välja att räntefritt avbetala din resa? Se här

Öppet må–to 9–19, fr 9–17 Mer information

Besök oss
STS Education AB Göteborg
Kyrkogatan 48 – NK-huset
411 08 Göteborg
STS Education AB Stockholm
Kindstugatan 1
111 31 Stockholm

© STS Education AB 1958–2018