Språkresor
+46 771-20 20 40

Rolig fritid

En språkresa omfattar mer än tid i skolan och engelskalektioner. Vi har planerat massor av aktiviteter för dig och din STS-ledare skräddarsyr det perfekta schemat för just din grupp. Vill du ha mer utflykter och aktiviteter? Kolla in våra grymma tillval!

1-Emelie-Romeborn-Bournemouth-CTM-image381.jpg

Aktiviteter som ingår

Det finns två olika scheman som du kommer att följa under din språkresa. Ett schema för lektionerna i skolan och ett för alla gruppaktiviteter som vi har planerat. Det kan omfatta stranddagar, shopping, picknick, besök på museum, tävlingar eller ett besök i en närliggande stad. Din ledare tar täten och ser till att ni får jättekul!

STS Student Party

Ta med dina snyggaste partykläder! På de flesta av våra destinationer anordnar vi minst ett STS Student Party. Träffa alla nya vänner och STS-ledare under en helkväll och dansa till bra musik eller bara umgås tillsammans. Självklart har vi en nolltolerans mot alkohol och droger på alla fester.

Besök i större städer

Många av våra språkresor inkluderar minst ett besök i en större stad i närheten. Vilken stad beror på din destination. I Storbritannien ser vi ofta till att besöka London och i USA kan det vara Miami eller Los Angeles. Ta med bekväma skor och fickpengar till mat, shoppning och vissa inträden.

Lägg till STS Explorer Pass

Vill få ut det mesta av din resa? Kolla in STS Explorer Pass på din språkresa och se vad som ingår. Då får du möjlighet att hänga med på extra aktiviteter, till exempel till nöjesparker, besök i storstäder eller en unik sightseeing med cykel eller båt. Exakt vad som ingår är olika för varje språkresa. Se till att boka på ditt Explorer Pass innan avresan.

Lägg till en STS Sport-kurs

Säkra en extra aktiv resa och lägg till en sportkurs. Tennis, beachvolley, wave surfing, dykning eller yoga. Vad skulle göra din resa komplett? Du får öva mycket på språket, eftersom alla instruktörer talar det lokala språket. Kika efter detta tillval när du har valt din destination och språkresetyp och lägg till det vid bokningen.

Lägg till en extra utflykt

På några av våra destinationer kan du lägga till en extra utflykt med din grupp. Exempelvis en dag på Disneyland i Paris eller en resa till Sicilien. Du hittar de olika tillvalen på din destination. Bokar gör du innan du åker.


E-post

1_Oxford_Christchurch_5150_2012.jpg 1_Oxford_Christchurch_5150_2012.jpg

Kontakta oss idag

Vill du veta mer om våra resor eller hitta resan som passar just dig bäst? Kontakta oss så hjälper vi dig!

8-Phone-Women-AdobeStock_118224614.jpg 8-Phone-Women-AdobeStock_118224614.jpg

Vi ringer upp dig

Om du har frågor eller vill att vi ska kontakta dig kan du lämna ditt telefonnummer, så ringer vi upp dig så fort som möjligt!


Frågor & Svar

 • Vad för slags språkresor finns det?

  En språkresa kan kombineras på olika sätt. STS-koncepten är:

  Classroom – på den här språkresan har du lektioner på förmiddagen eller eftermiddagen och roliga aktiviteter och utflykter under resten av dagen.. Den här resan kan kombineras med sportkurser (eller kurser i fotografering och mode) på flera av våra destinationer. För den här restypen erbjuder vi också intensivkurser och kurser som är särskilt utvecklade för personer med dyslexi.

  Läs mer om Classroom här

  Adventure – det här är en mycket populär språkresa som inte innehåller vanlig traditionell inlärning. Den här kursen är fylld av aktiviteter, utflykter och andra roliga saker. Vi erbjuder till exempel Coast to Coast – ett äventyr där vi åker genom 12 stater i USA och stannar vid många spännande platser.

  Läs mer om Adventure här

  Lifestyle – den här resan fokuserar på din favorithobby eller intresse. Om du till exempel gillar fotboll, fotografering eller surfing kan du kombinera det med en språkresa. Om du väljer Lifestyle kan du få ut det mesta av din språkresa genom att kombinera ditt intresse med engagerande och lärorika lektioner.

  Läs mer om Lifestyle här

 • Hur bokar jag?

  Steg 1 - Välj Destination

  Steg 2 - Välj bland kurser och aktiviteter på ditt valda resmål.

  Steg 3 - Boka!

 • Kan jag bo med min kompis?

  Absolut, vi placerar kompisar och syskon som vill bo i samma värdfamilj, samma gäller för boende på resort och campus. Det är dock väldigt viktigt att du meddelar oss om detta i god tid innan, gärna när du bokar din resa. Upp till fyra vänner eller syskon kan bo tillsammans.

  Läs mer under bokningsinformation

 • Hur ser språklektionerna ut?

  Det känns definitivt inte som de vanliga språklektionerna hemma. Våra lärare tar hänsyn till att du befinner dig i det land där språket talas. Vi gör olika gruppövningar och aktiviteter och allt sker tillsammans med dina nya vänner från hela världen. Dina läxor kan exempelvis vara att berätta för dina klasskamrater om middagen du och din värdfamilj hade igår kväll.

 • Kan vem som helst åka på en språkresa med er?

  Vi gör allt i vår makt för alla att kunna åka på sin drömresa. Det är därför viktigt att du informerar oss om du har några sjukdomar, allergier eller funktionshinder. Med den här informationen i åtanke kan vi hitta en lösning som passar dig perfekt. Vi har värdfamiljer som har erfarenheter när det gäller till exempel diabetes och allergier, och som är väl informerade när det gäller läkemedel, kost och olika livsstilar.

  Läs mer under bokningsinformation

 • Hur mycket kan jag lära mig?

  Eftersom du är omgiven av språket överallt – hemma, i skolan och på fritiden, lär du dig hela tiden. Det som du lär dig i klassrummet är bara en del av utbildningen. Du får även lära dig mycket när du övar språket efter skolan, när du umgås med din värdfamilj, när du shoppar eller när du köper glass.

  Läs mer om STS Progressive Learning

Ring oss+46 771-20 20 40
Öppet må–to 9–18, fr 9–17 Mer information

Besök oss
STS Språkresor Göteborg
Kyrkogatan 48 – NK-huset
411 08 Göteborg
STS Språkresor Stockholm
Kindstugatan 1
111 31 Stockholm

© STS Student Travel Schools AB 1958–2017