Empowering young people since 1958

Därför ska du åka på high school-utbyte med STS

Tue Sep 26 2023

Att åka på high school-utbyte är ett stort beslut, men det kommer vara det bästa beslutet i ditt liv. Vi hjälper dig! Här är några anledningar till varför du ska åka på utbyte med STS.

Många destinationer att välja på

När du åker på ett high school-utbyte med STS kan du välja på en mängd olika destinationer, allt för att du ska kunna förverkliga just din dröm. Med oss kan du åka till spännande länder som Kanada, Italien och Nya Zeeland – eller varför inte coola Japan? Våra experter hjälper dig att hitta den perfekta destinationen för just dig! Nästa år kan du fira Thanksgiving i USA, upptäcka det spännande djurlivet i Australien eller njuta av närheten till både Rivieran och Alperna i Frankrike.

Vi vet vad vi pratar om

Vi gillar att vara personliga och vi brinner för resor och kulturella utbyten! Vi känner våra studenter vid namn och kommer att följa dig på din resa från början till slut. Innan, under och efter ditt utbytesår får du hjälp av våra experter som har egna erfarenheter om att gå på high school och plugga utomlands. I 65 år har vi hjälpt ungdomar att ta steget ut i världen och förverkliga sina drömmar. Vi engagerar oss och vi ser fram emot att hjälpa dig att få den bästa upplevelsen av ditt utbytesår!

Du kommer att vara trygg

Din säkerhet är avgörande för oss. Vi ser till att du känner dig stöttad och omhändertagen under hela din resa. Tillsammans med vårt globala nätverk av handplockade skolor, värdfamiljer, partners och lokala medarbetare arbetar vi för att säkerställa ditt välbefinnande i varje skede. Vi tar hand om detaljerna så att du inte behöver göra det.

STS Welcome Camp ingår

För att du ska få den bästa möjliga starten på ditt utbytesår ingår STS Welcome Camp till de flesta av våra destinationer. Tillsammans med studenter från hela världen förbereds du för ditt stora high school-äventyr. Du får massor av praktisk information om livet i ditt nya värdland och du får en inblick i vad du kan förvänta dig under ditt high school år. En fantastisk start på ett fantastiskt år!

Spana in vår nyhetsspalt och våra student stories för att bli ännu mer inspirerad av tidigare studenters äventyr, eller kontakta oss så berättar vi mer.