Empowering young people since 1958

Anpassa ditt år utomlands med High School Select

Mon Mar 25 2024

Vill du ha friheten att själv forma innehållet under ditt high school-år? Kanske har du redan en tydlig bild som du vill förverkliga? Då är High School Select programmet det perfekta valet för dig - vi skräddarsyr dina drömmar till verklighet!

Classic VS Select

Vad skiljer egentligen Classic programmet från Select programmet? På Select programmet ges du möjligheten att skräddarsy ditt utbytesår enligt dina egna önskemål och preferenser, med val som var du vill bo, vilken skola du vill delta i och hur du vill balansera dina fritidsaktiviteter med dina studier. Dessa valmöjligheter är exklusiva för Select programmet och utformade för att vi på bästa sätt ska kunna förverkliga dina drömmar.

Här kan du läsa mer om våra program.

Vilka länder erbjuder Select programmet?

Exakt hur programmen ser ut kan skilja sig något mellan de olika länderna. Läs gärna mer om vad som gäller för just det land du är intresserad via länkarna nedan.

Vi erbjuder High School Select i:

USA: Ett utbytesår i USA är din chans att uppleva den amerikanska kulturen på riktigt. Som utbytesstudent i USA kommer du få massor med nya vänner och uppleva saker som du bara drömt om. Var med och påverka ditt utbytesår med preferenser såsom skola, stad, skolämnen, sport och mycket mer. Här kan du läsa mer om utbytesår i USA.

Australien: Detta är ett land med varierat landskap. Utöver de välkända städerna, stränderna och de vilda djuren hittar du också fantastiska korallrev, snöiga berg, öknar och regnskogar – totala motsatser som tydligt visar att Australien har allt. Vart vill du helst bo? Här kan du läsa mer om utbytesår i Australien.

Irland: Vi arbetar med noga utvalda skolor i några av landets mest spektakulära platser, alla med hög akademisk standard, fantastiska läromiljöer och underbara värdfamiljer. Allt ligger dessutom på bekvämt avstånd. Konst och kultur i Galway, otroliga vyer längs med vägen Wild Atlantic Way, mjuka kullar, gamla borgar och långa sandstränder. Något för alla smaker, helt enkelt! Här kan du läsa mer om utbytesår i Irland.

Kanada: Ta chansen och välj att bo mellan skyskraporna i Vancouver, i franska Montréal, i den internationella atmosfären i Toronto eller i magnifika Whistler. Låt oss veta vad som är viktigt för dig – vare sig det är skidåkning, att kunna plugga foto och media, eller att bo nära stränderna i Lake Ontario till exempel. Vi hjälper dig! Här kan du läsa mer om utbytesår i Kanada.

Nya Zeeland: Här kan du välja mellan våra noggrant utvalda skolor som ligger i städer som Auckland, Wellington eller Dunedin, i landets södra delar eller i vilda Westland som har en fantastisk natur. Vart vill du helst bo? Här kan du läsa mer om utbytesår i Nya Zeeland.

Storbritannien: Vad sägs om de vackra walesiska landskapen? Eller en kuststad som Brighton eller Bournemouth? Eller varför inte välja storstaden och bo i utkanten av London, en av världens bästa städer? Du bestämmer! Här kan du läsa mer om utbytesår i Storbritannien.

Låter något av ovanstående land extra intressant? Kontakta oss så hjälper vi dig att skräddarsy ditt utbytesår så det matchar dina drömmar och ambitioner!