Empowering young people since 1958

Frågor och svar om din språkresa

Mon Apr 08 2024

Att åka på språkresa är inte bara bra för din språkutveckling. Den är även bra för att träffa nya vänner runt hela världen. Upplev en ny kultur och utvecklas i dina språkkunskaper på ett roligt och spännande sätt. Det är även bra för din personliga utveckling.

Här är dom vanligaste frågorna:

  • Vad är en språkresa och varför är det viktigt att delta i en?
    En språkresa är en resa där du åker till ett annat land för att lära dig ett nytt språk samtidigt som du upplever dess kultur och traditioner. Det är viktigt att delta i en språkresa eftersom det ger dig möjlighet att förbättra dina språkkunskaper på ett praktiskt och roligt sätt samtidigt som du får nya internationella vänner och upplevelser.
  • Vilka är fördelarna med att göra en språkresa?
    Fördelarna med att delta i en språkresa inkluderar att förbättra dina språkkunskaper, öka ditt självförtroende och självständighet, samt skapa minnen och vänskaper för livet. Du kommer att upptäcka nya kulturer och även hitta nya vänner för livet. En upplevelse du sent kommer att glömma.
  • Vilka länder kan jag resa till?
    Du kan välja mellan tre olika destinationer som är England, Malta och Frankrike. Oavsett vilket land du väljer kommer din språkresa att vara en minnesvärd och givande upplevelse där du inte bara förbättrar dina språkkunskaper utan också utforskar en ny kultur och skapar minnen för livet.
  • Från vilka länder kommer dom som åker på språkresa?
    Våra språkresor ger dig en unik chans att möta människor i din ålder från hela världen eftersom alla våra språkresor är internationellt blandade. Du kommer inte bara att lära dig ett nytt språk, utan också skapa minnen för livet och knyta nya vänskapsband som sträcker sig över gränserna.
  • Hur mycket lär jag mig?
    Du får öva på språket dagligen. Både under lektionsundervisning och under fritiden. Eftersom du är omgiven av språket överallt – i skolan och på fritiden, lär du dig hela tiden. Det som du lär dig i klassrummet är bara en del av utbildningen. Du får även lära dig mycket när du övar språket efter skolan, när du shoppar eller när du köper glass.
  • Vilka aktiviteter finns det att göra på fritiden?
    Det kan bero på bland dom olika destinationer det finns att välja på men det kan vara allt från strandutflykter, spel, sportaktiviteter, discon till halvdags och heldagsutflykter förekommer. Du kommer iallafall att få ta del av aktiviteterna med dina vänner.
  • Hur ser en vanlig dag ut under en språkresa?
    En vanlig dag under en språkresa kan inkludera språkklasser på förmiddagen följt av utflykter eller kulturella aktiviteter på eftermiddagen och kvällen.
  • Hur kan jag förbereda mig inför min språkresa?
    För att förbereda dig inför din språkresa bör du träna på språket innan du åker, läsa på om landets kultur och traditioner, samt packa lämpliga kläder och andra nödvändigheter för din resa.

Vad väntar du på? Ge dig ut på ett äventyr och utforska världen genom språkresor idag!