Empowering young people since 1958

Planera sommarens språkresa redan nu

Mon Jan 29 2024

Nu är det dags att börja planera sommarens språkresa och skapa minnen för livet! Om du är mellan 14-17 år, gör dig redo för ett fantastiskt äventyr! Varför inte resa till soliga Malta för att lära dig engelska, ge dig ut på en klassisk resa till Brighton eller kanske förbättra dina franskakunskaper på Franska Rivieran.

Så här går det till

På förmiddagarna har du språklektioner. På eftermiddagarna och helgerna anordnas olika roliga aktiviteter där du får utforska din destination och umgås med dina nya vänner. Oroa dig inte för dina språkkunskaper. Du kommer att placeras i en grupp efter dina förkunskaper!

Varför åka på en språkresa?

Föreställ dig hur dina språkkunskaper kommer att utvecklas när du använder det lokala språket hela dagen - både i klassrummet och på fritiden! Och det bästa av allt: det kommer också att märkas i dina betyg när du kommer hem!

En språkresa är det perfekta sättet att träffa människor från andra länder. Det kommer inte bara att vara väldigt roligt, utan det kommer också att ge dig nya insikter om andra kulturer. Om ingen av dina vänner hemifrån kan följa med behöver du inte oroa dig! Många tonåringar reser ensamma på våra resor och kommer tillbaka med massor av nya vänner.

Att resa på egen hand får dig faktiskt att utvecklas som person. Det gör dig inte bara mer självständig, utan det kommer också att stärka ditt självförtroende genom alla nya erfarenheter och genom att klara dig utan stöd från föräldrarna.