Få dina svar på ett informationsmöte

Funderar du på att öppna upp ditt hem som värdfamilj, och ta emot en utländsk student? Har du frågor och funderingar? Vi har svaren. En riktigt bra start är att anmäla dig till ett informationsmöte.

Träffa oss, personligen eller online

Du kan träffa oss ansikte mot ansikte på utbildningsmässor, öppna hus och event. Eller så kan du träffa oss på nätet, på ett informationsmöte online. Du ser dem i listan här nedan. Oavsett vilket kommer du att träffa experter från STS och ofta även tidigare värdfamiljer.

Du får alla fakta du behöver om att vara värdfamilj. Du kommer att bli inspirerad, lära dig massor och få chansen att ställa alla dina frågor och få svar på dem. Det är en bra idé att ta med dina barn. Din större familjekrets och dina vänner är också välkomna!

Eller kan du kanske inte vänta?

Har du frågor redan i dag, och vill ha svar direkt? Vi finns här och väntar på ditt samtal. Tveka inte att starta en chatt, ringa oss på 0771 - 20 20 40 eller skicka ett e-postmeddelande till host@sts.se. Boka en tid för ditt eget personliga infomöte, med hjälp av Facetime, Teams eller den digitala plattform du gillar bäst.

Och kom ihåg, detta kan vara början på en underbar tid i ditt liv!