Host & Go

Host & Go – Erbjudande till dig som blir värdfamilj samtidigt som ditt barn själv åker på utbytesår.

Har du ett barn som vill plugga på high school utomlands med STS, och kan samtidigt tänka dig att välkomna världen hem till dig? Perfekt! STS erbjuder just nu en Host & Go-rabatt på upp till 15 000 kr till dig som blir värdfamilj åt en utbytesstudent i minst 5 månader samtidigt som ditt barn reser iväg på ett high school-äventyr med oss.

Som värdfamilj är du en stor del av studentens upplevelse i ditt hemland, där du får möjlighet att se studenten utvecklas och lära sig ditt språk. Genom att bli värdfamilj medan ditt barn pluggar på high school utomlands får hela familjen uppleva ett kulturellt utbyte. Det är en ovärderlig upplevelse som både ger er nya perspektiv och vänner för livet.

Vill du bli värdfamilj innan ditt barn åker på ett eget utbytesår för att få möjlighet att förbereda dig och förstå mer vad det innebär? Inga problem, du kan utnyttja Host & Go även efter att du varit värdfamilj åt en annan utbyteselev i minst 5 månader och ändå ta del av rabatten när ditt barn åker. Vill du vara värdfamilj efter att ditt barn varit på utbytesår kan du också ta del av Host & Go i upp till tre år efter att ditt barn kommit hem igen.

Kontakta oss för mer information kring Host & Go samt för att se om denna rabatt går att kombineras med andra aktuella rabatter. Du når oss på 0771-202040 eller genom att skicka ett mejl till customercare@sts.se eller genom att fylla i formuläret nedan.

Vill du veta mer?

Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig med mer information.