Språk- och ungdomsresor 13–19 år
Boka ditt äventyr för sommaren 2022 nu

Vi rekommenderar STS

Läs vad föräldrar, ledare och andra säger om oss och varför de rekommenderar oss när du ska välja språkreseföretag.

”Det smidigaste sättet att lära sig ett språk är att vistas i ett land där språket talas. Det ger dig också en god inblick i landets kultur. Eftersom utformningen av STS språkkurser är av hög kvalitet, kan jag varmt rekommendera företaget.”

Liss Kerstin Sylvén, doktorsexamen i engelska. Docent vid Göteborgs universitet. Forskare och föreläsare, huvudsakligen på andraspråksinlärning med särskilt fokus på vokabulär och uttal.

”Min uppgift är att vara både vän, förälder och lärare. Jag ser till att alla är glada, nöjda och finns med under hela resan från början till slut. Den viktigaste uppgiften är att se till att eleverna alltid känner sig trygga och har kul på språkresan. Om de har det roligt, så har jag det också! ”.

Ida Westerlund, STS-ledare och högstadielärare i engelska och svenska

”Att åka på en språkresa utomlands är en upplevelse för livet och en mycket bra investering på många olika plan. STS har en lång och gedigen erfarenhet inom branschen och får dig att känna dig säker. Vår dotter kom hem med en ny ansvarskänsla och massor av nya vänner. Hon har utvecklats på ett mycket positivt sätt.”

Ulrika Nilsson, mamma till STS-elev

”Båda mina barn har åkt på språkresa till Jersey. De reste via Paris, som de tyckte var jätteroligt. Min dotter åkte med en vän, men min son åkte själv. Det var fantastiskt att höra hur snabbt de hittade kompisar som de fortfarande träffar då och då. Det viktigaste för mig är att de hade roligt, men det är också fantastiskt att se hur resan stärkte deras självförtroende.”

Sofia Ojala, mamma till två STS-språkelever