Fantastiska äventyr väntar!
Tävla och vinn en språkresa!

Nu kan du vinna en språkresa till ett värde av 20.000 kr!

Skicka oss en video där du förklarar vart och varför du vill åka på en språkresa med STS och få möjligheten att vinna en språkresa värd 20.000 kr!

Videon kan vara på svenska eller engelska, max 20-30 sekunder och får inte innehålla musik (såvida du är säker på att du inte bryter mot några copyrightlagar).

Hur du skickar in din video

Mejla din video till [email protected] senast 30 november. Är videofilen för stor? Använd WeTransfer. Du behöver även fylla i ett underskrivet Media-medgivande och bifoga i samma mejl.

Under den här inspirerande filmen från språkresan till Malta, står detaljerna om vinnare och pris.

Vinnare och pris

En jury på STS Education utser det bästa bidraget och en vinnare som kommer att presenteras i december på vår Facebook och Instagram.

Vinnaren kommer att kunna använda 20.000 kr i vinstpengar att betala sin språkresa med. Överstiger priset på resan detta belopp, står resenären för den överskjutande summan. Understiger språkresan vinstsumman, betalas inget tillbaka. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

Det finstilta

Vi skyddar dina personuppgifter i enlighet med GDPR. Vänligen se STS Privacy Policy som du får i samband med din bokning eller kontakta STS för ytterligare upplysningar. Du måste skicka in ett Media-medgivande tillsammans med din video för att ge STS tillåtelse att använda din video i marknadsföringssyften.

Anmäl dig till ett infomöte