Högre utbildning på college och universitet
STS Select

STS Select

STS Select är alternativet för dig som vill skräddarsy din utbildning. Låt dina intressen och ambitioner styra! Du väljer själv vilka kurser du vill läsa – och är du osäker hjälper vi dig genom rådgivning att hitta något som passar. På en del skolor finns enstaka kurser som är obligatoriska att läsa, men utöver dessa väljer du fritt ur skolans kurskatalog. Vår studievägledning ger dig bra tips och råd.

Hur länge är man borta? De flesta av våra studenter satsar på ett helt läsår, men på många skolor är det även möjligt att välja STS Select under en enda termin. Just detta studiealternativ kan även passa dig som vill studera längre - eftersom du kan välja kurser som är obligatoriska för en framtida akademisk examen.

Precis som med alla våra utbildningar är STS Select en del av våra paketlösningar för utlandsstudier. I våra trygga och omfattande studiepaket ingår bland annat studievägledning, hjälp med ansökningsprocessen, vägledning för att söka studiemedel, eventuellt studentvisum, personal på plats och boende under din första termin.