Högre utbildning på college och universitet
Empowering young people since 1958
Musik

Musik

Utlandsstudier inom musik kan vara ditt första steg på vägen till drömjobbet. En musikutbildning utomlands är inte bara för den som vill stå på scen och underhålla. Musikbranschen innehåller många olika yrken och det är många involverade även bakom rampljuset. Att studera musik utomlands ger dig ofta ett nytt perspektiv på ditt stora intresse, när du befinner dig i en ny kultur med andra traditioner och influenser. Låt dig inspireras av ditt studieland och hitta din unika stil.

Du som redan har kunskaper inom sång eller ett särskilt instrument får möjligheter att fördjupa dig inom detta när du studerar musik. Många musikprogram är framtagna för att ge dig en stabil teoretisk grund och bättre förståelse för branschen. Upptäck nya spännande områden när du studerar musikhistoria eller musikteori.

Det är många musiker som väljer att frilansa, ett ganska tufft men flexibelt och roligt val. Du kan även bli anställd vid en teater, i en ensemble eller kanske ett operahus. Andra delar av musikbranschen är att jobba som låtskrivare, musikproducent eller kanske manager. Vi på STS Study Abroad hjälper dig gärna att hitta en musikutbildning som passar ditt intresse och din kunskapsnivå.

Omdömen