Högre utbildning på college och universitet
Empowering young people since 1958
Film, TV och Teater

Film, TV och Teater

Allt fler lär sig att göra film hemma men för att ta kunskaperna till en högre nivå vill många skaffa sig en utbildning inom ämnet. Att läsa en filmutbildning eller teaterutbildning i ett annat land kan bli en rolig och givande utmaning. Du som studerar något av dessa ämnesområden utomlands kommer att utvecklas på ett personligt plan, då detta är ämnen som kräver ganska mycket av dig.

Film- och teaterutbildningar kan givetvis studeras på många olika nivåer. Antingen fokuserar du dina studier mer kring produktion eller så vill du kanske vara den som faktiskt står i rampljuset. Oavsett vad som lockar dig bidrar dina utlandsstudier till att du får ett brett perspektiv.

När du studerar utomlands, i internationella miljöer, lär du dig mycket om andra kulturer och även om dig själv. Detta kan du ta med dig i utbildningen genom att skapa din egen stil. Du som är intresserad av film, tv och teater är troligen en person med öppet sinne som gillar att skapa och ser en utmaning i att gestalta olika situationer på olika sätt!

Omdömen