Högre utbildning på college och universitet
STS Education turns 65 - We have empowered young people since 1958!
Keiser University, Palm Beach

Keiser University, Palm Beach

Keiser University är ett universitet som sätter dig som student i fokus. Den välutbildade lärarkåren är noga med att du ska lyckas med dina studier, och vill förbereda dig för din vidare karriär. Ta första stegen mot dina drömmar och plugga i Florida!

Att studera vid Keiser University

Keiser University grundades 1977 av familjen Keiser. Sedan dess har universitetet vuxit snabbt och fått flera utmärkelser och priser för sitt arbete att främja utbildning i Florida. Skolan har kommit att bli en viktig spelare inom högre utbildning i delstaten.

På 15 campus runt om i delstaten studerar cirka 20 000 studenter. Via STS Study Abroad studerar du på skolans flaggskeppscampus i härligt glamourösa West Palm Beach.

Student first

På Keiser University arbetar man efter filosofin ”student first”. Det är skolans recept till framgång, i kombination med en stark koppling till näringslivet. I snart 40 år har Keiser University haft samarbeten med viktiga delar av näringslivet i Florida, vilket gör att utbildningarna är väl anpassade till arbetsmarknaden. På campus finns alla de resurser du behöver för att lyckas med dina studier och du kan också ta del av många sociala aktiviteter.

Tips!

På Keiser är du som STS-student garanterad ett stipendium vid ett GPA (snittvärde av ditt betyg) på 2.5 eller mer. Har du ett GPA på minst 2.5 är det 33 000 kronor. Är ditt GPA minst 3.0 är stipendiet 61 800 kronor. Är du bra i någon idrott? På Keiser finns även generösa idrottsstipendier som du kan söka.

Räkna ut ditt GPA

Kurser på Keiser University, West Palm

  • Business
  • Entertainment, Sport & Promotion Management

Läs mer om utbildningar på Keiser University

Akademisk examen

På denna skola kan du ta en associate’s degree eller en bachelor’s degree. När du studerar med oss på STS Study Abroad kan du välja att redan från början söka till en utlandsutbildning som ger en akademisk examen, eller bygga på med det under pågående studier.

Associate's Degree

En associate’s degree är en högskoleexemen som du normalt sett uppnår efter två års studier. Denna examen ser man oftast på amerikanska college men även länder i Europa och några universitet i Australien använder denna examensnivå.

Bachelor’s Degree

I Australien, Nya Zeeland och de flesta länder i Europa består en bachelor’s degree vanligtvis av tre års studier, medan den i USA för det mesta omfattar fyra års studier. En bachelor’s degree består generellt av ett huvudområde, som kallas major.

Boka rådgivning

Vi kommer att hjälpa dig komma iväg utomlands och påbörja din drömutbildning. Efter att din ansökan är inskickad kontaktar vår erfarna personal dig för att besvara alla frågor du har kring studierna, CSN, studentlivet, kurserna och mycket mer!

Vi ser fram emot att hjälpa dig – vi kontaktar dig inom kort!

Självklart är ansökan icke-bindande.