Högre utbildning på college och universitet
Empowering young people since 1958
West Palm Beach

West Palm Beach

West Palm Beach ligger i Palm Beach County. Här ligger en av Floridas mest kända och välbesökta stränder och stan är full av både turister och studenter. Många av USA:s mest välbärgade familjer har sina semesterhus här och du som gillar lyx kommer tycka om vardagen här.

Som namnet antyder är det här en stad full av vajande palmer. Denna kuststad har långa vita sandstränder som du kan besöka året om. Området har ett tropiskt regnskogsklimat. Det är något fuktigare under sommarmånaderna och du kan också räkna med en och annan rejäl regnskur. Dessa varar dock sällan länge och det är ändå varmt i luften, som vid riktigt härliga sommarregn.

Omdömen

Din fritid i West Palm Beach

I West Palm Beach finns mycket att se och göra, särskilt för dig som älskar livet vid havet. Förutom strandlivet erbjuder området ett bra nattliv, bra shopping och mysiga restauranger. Håll koll på stadens eventkalender för att se vilka festivaler du kan uppleva under din studietid. Passa också på att hyra en bil och se mer av Florida när du studerar här. Du har nära till välkända städer och platser som Miami, Fort Lauderdale och Key West längst ut i Mexikanska golfen.