Högre utbildning på college och universitet
Empowering young people since 1958
Snow College, Utah

Snow College, Utah

Gillar du lugn, naturskön miljö med enastående vyer? Är du äventyrslysten och gillar att ge dig ut på hike, paddla kanot, tälta eller åka skidor? Vill du ha en genuin amerikansk upplevelse i en amerikansk småstad där campus är i fokus? Då är Snow College ett bra val.

Att studera på Snow College

Snow College är rankat som ett av USA:s bästa community colleges. Med sitt läge i centrala Utah, med Klippiga bergen precis utanför dörren, erbjuder Snow den perfekta platsen för studenter som vill nå akademisk framgång i en rolig och utomhusfokuserad miljö.

Lång erfarenhet och personlig service

Snow College har hjälpt studenter till framgång i nästan 100 år, man slog upp dörrarna redan 1923. På skolans campus i Ephraim studerar ungefär 3 000 studenter, varav runt 100 är internationella från värdens alla hörn. Här möts du av små klasser, lärare som kan ditt namn, stark studentservice och studentstöd i en miljö där studierna står i fokus.

Vill du träffa nya vänner och bygga på ditt CV ytterligare ska du gå med i en av skolans många studentklubbar, eller engagera dig i en idrott.

Kurser på Snow College, Utah

  • Music

Läs mer om utbildningar på Snow College

Akademisk examen

På denna skola kan du ta en associate’s degree. När du studerar med STS kan du välja att redan från början söka till en utlandsutbildning som ger en akademisk examen, eller bygga på med det under pågående studier.

Associate's Degree

En associate’s degree är en högskoleexemen som du normalt sett uppnår efter två års studier. Denna examen ser man oftast på amerikanska college men även länder i Europa och några universitet i Australien använder denna examensnivå.

Boka rådgivning

Vi kommer att hjälpa dig komma iväg utomlands och påbörja din drömutbildning. Efter att din ansökan är inskickad kontaktar vår erfarna personal dig för att besvara alla frågor du har kring studierna, CSN, studentlivet, kurserna och mycket mer!

Vi ser fram emot att hjälpa dig – vi kontaktar dig inom kort!

Självklart är ansökan icke-bindande.