Högre utbildning på college och universitet
Empowering young people since 1958
Santa Barbara City College

Santa Barbara City College

Santa Barbara City College (SBCC) valdes 2013 till USA:s bästa community college av The Aspen Institute. En av motiveringarna till utmärkelsen var att undervisningen på SBCC leder till lyckade studieresultat som förbereder studenterna för studier på högre nivå. Gör som tusentals andra svenskar och plugga i Santa Barbara!

Att studera vid Santa Barbara City College

Santa Barbara City College med sina 20 000 studenter är våra studenters eviga favorit och det är enkelt att förstå varför. Kursutbudet är enormt, campus är fantastiskt fint, studentlivet fartfyllt och klimatet är perfekt. Skolan har två sammanlänkade campus som ligger precis vid Stilla havet. Här hittar du din studieinspiration i modernt utrustade lokaler, eller ute i den varma solen bland palmer och motiverade ungdomar från både USA och hela världen.

Aktivt studentliv på campus

SBCC:s engagerade lärarkår är högst uppskattad av studenterna, likaså de små klasserna och skolans personliga studentservice. Studier på Santa Barbara är det perfekta första steget in i college-världen och här väntar ett aktivt studentliv på dig. Gå med i något av skolans många idrottslag eller engagera dig i en förening. SBCC har bland annat lag i basket, amerikansk fotboll och friidrott. Det finns även teater- och musikgrupper som sätter upp egna produktioner. Närheten till Los Angeles och Hollywood märks på kreativiteten i staden. Varje år anordnas till exempel SBCC Film Festival, en högst uppskattad festival av både studenter och besökare.

Kurser vi erbjuder vid Santa Barbara City College

Akademisk examen

På denna skola kan du ta en associate’s degree. När du studerar med STS kan du välja att redan från början söka till en utlandsutbildning som ger en akademisk examen, eller bygga på med det under pågående studier.

Associate's Degree

En associate’s degree är en högskoleexemen som du normalt sett uppnår efter två års studier. Denna examen ser man oftast på amerikanska college men även länder i Europa och några universitet i Australien använder denna examensnivå.

Boka rådgivning

Vi kommer att hjälpa dig komma iväg utomlands och påbörja din drömutbildning. Efter att din ansökan är inskickad kontaktar vår erfarna personal dig för att besvara alla frågor du har kring studierna, CSN, studentlivet, kurserna och mycket mer!

Vi ser fram emot att hjälpa dig – vi kontaktar dig inom kort!

Självklart är ansökan icke-bindande.