Högre utbildning på college och universitet
Empowering young people since 1958
Antioch University, Santa Barbara

Antioch University, Santa Barbara

I hjärtat av den livliga studentstaden Santa Barbara hittar du Antioch University. Här erbjuder STS Study Abroad en unik möjlighet att ta en amerikansk bachelor’s degree på bara tre år, i stället för fyra.

Att studera på Antioch University

Antioch University grundades 1964 och finns i dag på fem ställen runt om i USA. Skolans campus i Santa Barbara ligger centralt, bara ett kvarter från huvudgatan State Street. Stämningen är varm och personlig och dina lärare månar om din personliga utveckling.

Pedagogik som stärker självförtroendet

Undervisningen på Antioch går långt utanför klassrummet. Här har du inga traditionella skriftliga tentor, utan examinationerna sker i form av grupparbeten, presentationer och diskussioner. Du uppmuntras till att vara delaktig i undervisningen, vilket är en pedagogik som stärker ditt självförtroende, framför allt när det kommer till att uttrycka sig på engelska.

Ta en bachelor på tre år

På Antioch University kan du ta en bachelor's degree på bara tre år, något som normalt sett tar fyra år i USA. Du kan välja att läsa alla tre år på Antioch eller börja dina studier med ett eller två år på Santa Barbara City College (SBCC) och sedan göra en så kallad transfer till Antioch. Du får tillgodoräkna dig de credits du tar på SBCC och får dessutom 30 credits för ditt sista gymnasieår i Sverige. Efter totalt tre år i Santa Barbara kan du sedan ta en Bachelor of Arts med en inriktning som du väljer.

Kurser vi erbjuder vid Antioch University, Santa Barbara

  • Business & Entrepreneurship
  • Communication & Media
  • Environmental Studies
  • Marketing
  • Psychology

Läs mer om utbildningar vid Antioch University

Akademisk examen

På denna skola kan du ta en bachelor’s degree. När du studerar med oss på STS Study Abroad kan du välja att redan från början söka till en utlandsutbildning som ger en akademisk examen, eller bygga på med det under pågående studier.

Bachelor’s Degree

I Australien, Nya Zeeland och de flesta länder i Europa består en bachelor’s degree vanligtvis av tre års studier, medan den i USA för det mesta omfattar fyra års studier. En bachelor’s degree består generellt av ett huvudområde, som kallas major.

Boka rådgivning

Vi kommer att hjälpa dig komma iväg utomlands och påbörja din drömutbildning. Efter att din ansökan är inskickad kontaktar vår erfarna personal dig för att besvara alla frågor du har kring studierna, CSN, studentlivet, kurserna och mycket mer!

Vi ser fram emot att hjälpa dig – vi kontaktar dig inom kort!

Självklart är ansökan icke-bindande.