Högre utbildning på college och universitet
Empowering young people since 1958
Santa Barbara

Santa Barbara

Santa Barbara är en livlig studentstad i södra Kalifornien, en bit norr om Los Angeles, och kallas ibland för USA:s riviera. Klimatet beskrivs ofta som medelhavsklimat och det är sköna temperaturer året runt. Med mer än 300 soldagar om året och en temperatur som sällan understiger 20°C är det enkelt att trivas här, bland solsken, palmer och sann amerikansk college-anda.

Staden ligger precis vid Stilla havets vackra kust. I det härliga klimatet kan du vandra på vita sandstränder och palmkantade gator, se massiva bergskedjor och hajka till fantastiska vyer. Närheten till Hollywood och Los Angeles märks på kreativiteten i staden. Du kommer uppleva ett spännande kulturliv med många stora scener inom musik, teater och film. Santa Barbara är studenternas stora favorit och du kommer snabbt att förstå varför.

Omdömen

Din fritid i Santa Barbara

Santa Barbara är en fantastisk studentstad och du kommer ha fullt upp på fritiden med många roliga event och aktiviteter. Det fantastiska klimatet i Santa Barbara gör det till en perfekt plats för dig som gillar utomhussporter som surfing, segling, cykling eller vandring. Det passar även dig som älskar att hänga på stranden, träffa nya människor och njuta av solen och livet.

Santa Barbara har något för alla. Stadens läge är dessutom perfekt för dig som vill se mer av Kalifornien. Hyr en bil med dina nya vänner och gör utflykter till San Diego i söder eller San Francisco i norr. Du har även nära till Los Angeles och Las Vegas – ställen du måste åka till under din studietid i Kalifornien!